Sve što vam treba za last minute kućni tulum

Vrijeme je blagdanskih druženja, a čak i ako ne namjeravate Novu godinu provesti kod kuće, zasigurno vam je palo na pamet drage ljude okupiti u svom domu ovih dana. Organiziranje kućnih tuluma, iako se čini jednostavno, nikad nije lak zadatak. Osim što se treba pobrinuti za hranu, grickalice i pića, za pravi uspjeh treba se potruditi i stvoriti odličnu atmosferu.

kucnitulum2

Ono što nikako ne može odmoći su detalji u interijeru s kojima diktiramo ugođaj. Praznično je doba, svjetlucavi bor već imate, a vjerojatno i lampice koje žmigaju negdje oko prozora – za početak dovoljno, no ako se baš želite istaknuti i zadiviti svoje goste odite korak dalje.

kucnitulum4

kucnitulum

Primjerice, osmislite tematski tulum, raskošni boemski party sav u baršunu i zagasitim tonovima ili zabavu inspiriranu Velikim Gatsbyjem s tonama konfeta i šljokica, retro ili boho party… odluka je na vama.

kucnitulum-naslovna

Uređenje kakvo vlada u vašem domu samo nadogradite detaljima – čašama, tanjurićima, ukrasima za stol, svijećama i svijećnjacima, girlandama i preostalim ukrasima. Pogledajte što predlažemo u galeriji u nastavku.

Foto: IKEA, Zara Home

0