Sve što vam treba za koktel party na otvorenom

Ljeto je stiglo, a s njime i beskrajne mogućnosti organiziranja druženja na otvorenom, bilo na terasi, u vrtu ili u prirodi. Kako bi se zaobišao klasičan roštilj, zašto ne biste organizirali koktel party? Tulum s takvom temom ne zahtijeva previše pripreme, samo morate dobro promisliti o lokaciji te u skladu s time unaprijed odlučiti što vam je sve potrebno.

koktel_velika

Ako ste u vlastitom vrtu ili na terasi, ne morate dodatno razmišljati o rasvjeti, samo je upotpuniti s visećim lampicama ili lampionima za dodatan ugođaj. Ako ste negdje u prirodi razmislite na koji način ćete osmisliti rasvjetu, hoće li to biti solarne svjetiljke i slično, istodobno vodeći brigu o tome da svijeće i baklje zahtijevaju dodatnu pozornost s obzirom na opasnost od požara. Ako vam to predstavlja problem, razmislite o drugoj lokaciji, organizirajte popodnevni tulum ili jednostavno ukrasite svoj stan.

koktel

Ono što vam je potrebno za zabavu uz slatka alkoholna i bezalkoholna pića ako ste odabrali lokaciju na otvorenom je stol na kojem će stajati sve potrebno za miješanje koktela i eventualne grickalice te kanapei. Za što manje razmišljanja, na travi rasporedite prostirke i dekice te jastuke kako bi gostima bilo što udobnije.

koktel3

Lijepe čaše, vrčevi, slamčice, suncobrančići i slično bit će ključni za vaš tulum zbog kojeg će gosti uživati u svježim pićima.

koktel5

U nastavku pronađite izbor svih detalja koji bi vam mogli zatrebati za koktel party na otvorenom.

 

Foto: IKEA

0