Sve fine praline iz RougeMarin čokolaterije

Sve fine praline iz
RougeMarin čokolaterije

praline-rougemarin-3

Odmah po otvaranju pisali smo o novom pothvatu RougeMarin tima. Naime, u centru Zagreba, u Lovačkom rogu, otvorena je mala čokolaterija s delikatesnim pralinama koje bi mogle postati savršeni poklon u ovo blagdansko doba. I mi smo ih sve isprobali!

praline-rougemarin-7

Praline su domaće i ručno rađene, prepune raznovrsnih aroma i okusa koje će zaista potvrditi njihovu kvalitetu. Za sve slastice u izlogu Artisan Crafted Chocolates zaslužna je mlada Valentina Barusić, a izbor je zaista raznovrstan – dijeli se na praline i čokoladne pločice.

praline-rougemarin-9

Što se tiče malih slatkih zalogaja možete birati između tamne ili mliječne čokolade te punjenja s malinom, rumom, bananom i kokicama, tropskim voćem, đumbirom i karamelom, slanim karamelom, crnim čajevima…, a hrskave čokoladne pločice dolaze posipane ružmarinom i soli, sezamom ili karameliziranim komadićima kakaa.

praline-rougemarin-2

Čim zagrizete u prvu pralinu bit će vam jasno kako ovdje nema umjetnih okusa, kako se koristi pravo voće i kako se okusi savršeno isprepliću. No baš zbog tog prirodnog elementa čokoladice imaju rok trajanja od samo dva tjedna. Taman – nekoga ispod bora možete iznenaditi posebnim pakiranjem odabranih čokolada koje su za vas pripremili u Artisan Crafted Chocolates. Navratite u Ilicu 14 i pokušajte samo odoljeti!

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 09 do 20 sati, a subotom od 09 do 16 sati.

praline-rougemarin-10

Učitati još
Zatvori