Svaki dan novi zalogaji u My Way baru i bistrotu

Svaki dan novi zalogaji u My
Way baru i bistrotu

my-way-2

Krajem studenog otvoren je My Way bar i restoran na u Centru Cvjetni na Cvjetnom trgu. Ovo nije klasično mjesto s uobičajenom ponudom – Čokoladni ponedjeljak, Slatka Srijeda, After Work Friday i My Way Tea Time (17-19h) recept su za svakodnevno uživanje u vrhunskim namirnicama i specijalitetima uz kavu ili čaj.

my-way-3

Čokoladni ponedjeljak maknut će negativne pridjeve najomraženijem danu u tjednu slasticama od vrhunske Valrhona čokolade koja je svjetski broj 1 za sve ljubitelje ove najslađe napasti. Kako bi torte i kolači dobili jedinstven okus, uz vrhunsku čokoladu koriste se Elle & Virre, francuski maslac i vrhnje za slastice svjetskog vodećeg proizvođača. Kava uz bilo koji čokoladni desert iz ponude po cijeni od 25 kn je najbolji način za uvjeriti se u kvalitetu ovih sastojaka i bogatstvo okusa.

Slatka Srijeda sinonim je za putovanje svijetom kroz slastice počevši od Italije i odličnog tiramisua i krostate s kojima najbolje možemo zasladiti kavu uz pristupačnu cijenu od 30 kn, preko Francuske i Španjolske, Rusije pa sve do japanskih i američkih slastica. Iznenađenja Slatke Srijede nikad ne prestaju!

my-way-5

After Work Friday donosi uvertiru u opuštanje za vikend uz čašu vrhunskog domaćeg vina uz tramezzin po cijeni od 30 kn, a nikoga neće ostaviti ravnodušnim niti pažljivo odabrane kombinacije slastica i alkohola.

Svakodnevno uživanje u aromama Dammann čajeva posebno je slatko od 17 do 19 sati kada se uz čaj serviraju i slatki ili slani zalogajčići poput čokoladnog kolačića, keksa s pekmezom, krostate, kroštule ili sendviča po promotivnoj cijeni od 30 kn.

my-way-4

Prvi vikend u veljači (3.2., 4.2. i 5.2.) svakako rezervirajte za Feštu od kamenica! Gradska špica u My Way restoranu dobiti će novo značenje – kušajte stonske žive kamenice te uživajte u vrhunskoj delikatesi Jadranskog mora. Sve navedeno recept je za idealno mjesto za druženje s dragim osobama svakoga dana ili pak odabrano mjesto za posebne prilike koje će važne trenutke učiniti još ljepšima!

Učitati još
Zatvori