Sutra počinje treći Tjedan dizajna

tjedan dizajna 2 a

Lauba

Tjedan dizajna Zagreb“(#tdzg2016) održat će se po treći put na više od 4000 m² u Laubi – kući za ljude i umjetnost i susjednoj zgradi naziva Hauba. Partner regija #tdzg2016 bit će nordijske države – Danska, Finska, Norveška, Švedska čiji dizajneri sudjeluju u #tdzg Izložbi nordijskog dizajna gdje će predstaviti inovativne proizvode i zasigurno privući pozornost domaćih zaljubljenika u dizajn, te s njima izmijeniti svoja iskustva.

Wooditbe

Wooditbe

Prvi puta održat će se Noć dizajna, u petak 6. svibnja, te će dizajn zaživjeti u cijelome gradu – na više od trideset partner lokacija gdje će se održavati promo događanja, kokteli, predavanja ili posebne prodajne akcije. Povrh toga, u ulici Augusta Cesarca, kod Europskog trga, biti će izložena Glamping kupola (engl. glamurous camping, glamurozno kampiranje), projekt u suradnji sa kupole.hr, a koja će biti u potpunosti opremljena namještajem i uporabnim predmetima domaćih tvrtki. Kao i svake godine, #tdzg2016 će okupiti veliki broj stručnjaka iz područja dizajna, koji će podijeliti svoja iskustva o ulozi dizajna u pokretanju gospodarstva.

Notes of Zagreb miris za dom

Notes of Zagreb miris za dom

S obzirom na velik broj sadržaja i brojna događanja kao što su Noć dizajna, konferencija Auto(r), Expo dio programa, Food dizajn dio programa, modne revije, nagradne igre, #tdzg Market u Haubi te zabavni program nakon 21 sat vjerujemo da će svaki posjetitelj naći nešto za sebe – od stručnog, popularnog pa do zabavnog sadržaja.

tjedan dizajna 4

tjedan dizajna 1 a

Dodatni razlog da ne propustite Tjedan dizajna Zagreb ove godine jest suradnja #tdzg2016 i udruge Europa Donna. U suradnji s Europa Donna udrugom prikupljat će se novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje, tako da će posjetitelji na označenim lokacijama tijekom #tdzg moći donirati novac za kupnju ovog aparata koji spašava živote. Dnevni raspored događanja pratite na Facebook i web stranici Tjedna dizajna.

Glitch.ba, Mireldy

Glitch.ba, Mireldy

Wall Wear

Wall Wear

Foto: Tjedan dizajna

0