Sutra počinje popularni Pedalafest

Sutra se otvaranjem trećeg po redu Pedalafesta, festivala održivog prometa svečano završava prva nacionalna kampanja ‘Biciklom na posao‘. Ove godine rekordan je broj gradskih uprava i tvrtki sudjelovalo u prvoj nacionalnoj kampanji poticanja održivog prometa u gradovima – čak njih 660 i to s pređenih preko 250 tisuća kilometara.

Pedalafest je trodnevni festival posvećen biciklu i najveći događaj povezan s kulturom urbanog bicikliranja u ovom dijelu Europe! Festival se održava od 2. do 4. lipnja u Centru mladih Ribnjak, parku Ribnjak i u klubu Močvara. Dnevni program u parku bit će upotpunjen predavanjima, performansima, radionicama, revijom bicikala i zanimljivim radionicama za djecu, a noćni dio nudi bogat glazbeni sadržaj uz filmove, koncerte i DJ-e. Otvorenje festivala je u četvrtak u 19h, a ulaz na sva događanja je besplatan.

Statistika

Pedalafest već tradicionalno završava velikom kritičnom masom, biciklističkom vožnjom kroz grad s polaskom u subotu 4. lipnja u 19h iz parka Ribnjak. Više informacija o programu festivala možete doznati na www.pedalafest.eu i Facebook eventu.

0