Sutra počinje Plac Mljac – odličan festival na Trešnjevačkom placu

Sutra počinje Plac Mljac – odličan
festival na Trešnjevačkom placu

Sutra će mnogima najdraža zagrebačka tržnica, Trešnjevački plac, postati jedno od omiljenih okupljališta građana! Naime, od sutra pa sve do nedjelje 8. srpnja Trešnjevački plac postat će “projekt s mirisom i okusom” – Plac Mljac! Maštovito uređeni prostori za boravak i druženje, s odličnom klopom i pićem, glazbom i koncertima, dobrim vibracijama i opuštenom ljetnom zabavom čekat će vas na Placu Mljacu.

Plac Mljac donosi odličan program!

Trešnjevački plac već 88 godina redovito hrani brojne Zagrepčane najboljim i najsvježijim namirnicama, i dok je tijekom dana Trešnjevački plac živa i šarena tržnica, jedna od najljepših u Zagrebu, u večernjim satima, međutim, ovaj atraktivni prostor ostaje prazan. Tako da je Plac Mljac to odlučio promijeniti – bogati glazbeni programi donijet će niz prvorazrednih izvođača od starih zagrebačkih šansona do izvrsnih mladih urbanih izvođača. Želja organizatora je da se kroz ambijent, uređenje, pa i dio standardne ponude na štandovima zadrži i dio izvornoga šarma Trešnjevačkog placa, dio njegove autohtone priče i atmosfere.

Manifestacija je osmišljena s ciljem oživljavanja kulturno-turističkog “landmarka” grada Zagreba i odvija se na lokalitetu Trešnjevačkog placa, uz partnersku podršku Tržnica Zagreb i uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba. Ulaz svih pet dana manifestacije je slobodan, a sve informacije o Placu Mljacu možete saznati ovdje.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori