Ljetna avantura na otoku Lopudu koju treba doživjeti

Ljetna avantura na otoku Lopudu
koju treba doživjeti

Surf Yoga Beer po prvi puta u Hrvatskoj

Ovog ljeta u Hrvatsku stiže jedan novi koncept, već dugo popularan na drugim poznatim sunčanim destinacijama, koji će spojiti fitness, odmor, dobru hranu i zabavu, sve unutar tjedan dana – s dobrom ekipom i stručnim vodstvom. Surf Yoga Beer je koncept nastao iz želje za avanturom i adrenalinskim ljetovanjem kroz “surf” dio, ali istovremeno kompletnom obnovom uma i tijela unutar “yoga” momenta, a sve zaokruženo odličnom atmosferom. Svake godine poznate lokacije diljem svijeta postaju dom svim ljubiteljima sporta i dobrog odmora, a u kolovozu, nakon Filipina, Maroka, Kostarike, Meksika, Italije, stižu i na Lopud.

Treniranje, istraživanje, odmor i zabava

Elafiti su odabrani kao jedna od najljepših hrvatskih destinacija koja može udomiti sve što Surf Yoga Beer koncept sa sobom donosi. U terminima od dva puta po tjedan dana, grupa entuzijasta će vođena stručnim trenerima ujutro odraditi bootcamp trening, a zatim će uslijediti doručak za kojeg dovode privatnog chefa koji će svaki dan sve zdrave obroke kuhati samo za vas. Poslijepodne je rezervirano za kayaking, planinarenje, bicikliranje, plivanje ili snorkeling, yogu u zalazak sunca te opuštanje i party kad padne noć.

Dani se provode istražujući ljepotu prirode, biciklirajući kroz skrovite puteve otoka Lopuda ili uživajući u kristalno čistom moru vozeći kayak, a jedan će dan biti posvećen izletu s katamaranom. Svaki korak zabilježit će profesionalni fotograf, svi sudionici spavat će u kamenoj vili, a Surf Yoga Beer tim bit će stručni vodič kroz cjelodnevni itinerar.

Na ovom linku možete pronaći sve informacije – ovo je definitivno genijalan način da provedete tjedan dana ovog ljeta!

Foto: Surf Yoga Beer, Villa Tomić

Učitati još
Zatvori