Superseniori se vraćaju u dobra stara vremena uz Jimmyja Stanića u Peperu

Superseniori se vraćaju u dobra stara
vremena uz Jimmyja Stanića u Peperu

Superseniori 1

Jimmy Stanić u Peperu

Ovog petka s početkom u 21 sat u zagrebačkom klubu Peper, u sklopu kampanje „Punjač za seniore“ čiji je cilj prikupljanje donacija za Fond SUPERSENIORI, održat će se koncert sjajnog Stjepana Jimmy Stanića. Kroz kombinaciju jazza i swinga, Jimmy će nas vratiti u neka dobra stara vremena, uz pjesame poput „Prolazi sve…“, „Kobila Suzy“, „Pokloni svoj mi foto“, „Dimnjačar“ i sl. te uživati uz njegov čisti bariton i pokoji dobar vic. Ulaz na koncert je besplatan, a prikupljanje sredstava za fond SUPERSENIORI bit će organizirano u obliku dobrovoljnih donacija posjetitelja.

Kampanja „Punjač za seniore“ dio je programa SUPERSENIORI, kojem je cilj prikupiti sredstva za podizanje kvalitete života starijih osoba te njihovo uključivanje u zajednicu. Kampanju drugu godinu zaredom provodi Zaklada Zajednički put u suradnji sa Zakladom Slagalica, a sudjelovati mogu svi građani doniranjem putem platforme www.doniraj.org i to do kraja listopada!
Prikupljenim sredstvima podržat će se projekti udruga na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije koji će biti odabrani putem posebnog javnog natječaja. Cilj je osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te poduprijeti razvoj novih projekata koji podižu kvalitetu života starijih osoba.

Superseniori 2

Foto: promo

Učitati još
Zatvori