Studio Riviera izrađuje prekrasnu ljetnu keramiku koju želimo u svome domu
Studio Riviera izrađuje prekrasnu ljetnu keramiku koju želimo u svome domu

Studio Riviera izrađuje prekrasnu ljetnu
keramiku koju želimo u svome domu

Ručno rađena keramika predmet je obožavanja mnogih. Prva jutarnja kava u najdražoj ručno rađenoj keramičkoj šalici ili najdraži kolač u ručno oslikanom tanjuru jedni su nam od dražih osjećaja. Iako danas postoje mnogi čije su ručno rađene keramike predmet obožavanja i dalje postoji onaj osjećaj uzbuđenja kada otkrijemo novog kreativca čiju keramiku želimo u svome domu. Nama je posebno za oko zapeo Studio Riviera čija keramika izgledom podsjeća na beskonačno ljeto, a posebno će krasit svaki stol.

Šarena keramika koju želimo u svome domu

Ovu keramiku karakterizira šarenilo i mix and match trend. Točnije, Studio Rivera funkcionira po principu savršeno, nesavršene kombinacije posuđa. To znači da ćete rijetko kada vidjeti setove posuđa koji su identični. Svaki komad posuđa ručno je rađen i unikatan, odnosno ovu keramiku možemo opisati kao neobičnu, individualnu i jedinstvenu. Dizajn ručno crtanih komada sa psihodeličnim uzorcima nalikuje na vintage komade koji su inspirirani 70-tima, a mi to naprosto obožavamo.

Jedno je sigurno, ova keramika krasit će svaki ljetni stol, a nesavršeni spoj tanjura, šalica i zdjelica oduševit će svakog vašeg gosta. Ova divna keramika kreirana je od strane obitelji Riviera, a podsjeća na dugo talijansko ljeto. Možete ju pronaći na službenoj web stranici Studio Riviera, a više informacija uvijek možete pronaći na njihovom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori