High street brend Stradivarius ima cool detalje za dom

High street brend Stradivarius ima
cool detalje za dom

Unazad nekoliko godina, brojni high street brendovi proširili su svoju ponudu i zakoračili izvan svijeta mode. Uz beauty linije u kojima smo pronašli nove make up favorite, popularni high street brendovi svojoj su ponudi dodali i linije posvećene uređenju interijera. Jedan od najdražih linija u koju uvijek volimo zavirit u potrazi za cool detaljima za dom ona je s potpisom high street brenda Stradivarius.

S naglaskom na najnovije trendove i cool izgled, Stradivarius svake sezone donosi odličnu Home kolekciju u kojoj uvijek pronađemo nekoliko novih favorita za svoj dom. Koji se detalji ističu u trenutnoj ponudi?

Stradivarius Home ima novu super kolekciju

U aktualnoj Stradivarius Home kolekciji ističe se nekoliko odličnih detalja koji će svoj mjesto lako pronaći u svakom domu. Jedan od njih su šareni tepisi s pozitivnim natpisima i slatkim ilustracijama. Uz šarene tepihe koji će vam u trenu izvući osmijeh na lice, Stradivarius Home kolekcija uvijek je savršeno mjesto za pronalazak predmeta koji će nam pomoći u organizaciji naših domova. Ove sezone to su stalci i kutijice za organizaciju nakita. Među favoritima iz aktualne Home kolekcije high street brenda Stradivarius ističu se i dva šarmantna zrcala te šalice s motivom mačke.

Sve detalje pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete u najbližoj Stradivarius trgovini ili u Stradivarius webshopu.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori