Što pokloniti kada ovih blagdana idete u goste

Užurbane pripreme za najljepše blagdane i potraga za savršenim poklonima koji će razveseliti naše najdraže, svake godine počinju se odvijati sve ranije. Blagdanska groznica i gužve u shopping centrima polako uzimaju maha, a pravi vrhunac očekuje se ovog, posljednjeg vikenda uoči Božića. Najljepše godišnje doba, obilježeno je veseljem, proslavama, odlascima u goste i druženjima u atmosferi doma. Posljednji mjesec u 2018.-oj stvoren je za opuštanje i relaksaciju nakon marljive radne godine. Stoga i ne čudi da će se mnogi odlučiti na odmor u toplini doma koji će ispuniti smijeh najdražih ljudi, dobra hrana i vesela atmosfera.

Pokloni koji će razveseliti svakog domaćina

Pokloni kojih se zasigurno sjećate još iz djetinjstva, kada ste goste obilazili u pratnji roditelja, bili su simbolični. Poznato pakiranje omiljene kave i čokolada bili su nepogrešivi klasik. No, s promjenama u načinu života i tradicije darivanja su se s vremenom promijenile. Što darovati domaćinu ili domaćici kada vas pozovu na blagdanski party? Stavili smo se u situaciju da i sami organiziramo zabavu za prijatelje i sastavili listu darova koje bi rado raspakirali. Praktične i korisne sitnice za dom uvijek su dobra ideja kao i topli komadi koji će vrijeme kod kuće učiniti još ljepšim. Pokloni s kojima ćete razveseliti svakog domaćina i domaćicu kada se pojavite na kućnom pragu, čekaju vas u nastavku.

Što darovati kada idete u goste?

Knjiga koja će poslužiti za sva buduća okupljanja

Kako bi posluživanje kolača bilo lako

Čokoladni tartufi koji tjeraju zimski blues

Podmetači za čaše

Posuda za suhe kekse

Dobra glazba za cosy zimske dane

Dekica za prohladne večeri

Šarmantni poster s porukom

Etažer za blagdanske slastice

Zdjelica za grickalice

Set za fondue

Dozatori za kolače..

I pregača za pripremu najfinijih delicija

Difuzer za mirisan dom

Papuče za kućni party

Pladanj za snack

Torba za dekice, jastuke i časopise..

Nešto za umorna stopala vrijedne domaćice

Kedma piling za stopala s kamenom za pete

Dekoracija za podizanje blagdanske atmosfere

Foto: Instagram, Dilemma posters, Kedma, L,A. design studio, Picnic at Ascot, Oysho, Rituals, Ikea, The Cross Design, Amazon, David Jones, Villeroy & Boch, Zara Home, Shabby store, Nordstrom at Home, Emmezeta, Lindt, Tifanny & Co., Assouline

0