Atmosfera Divljeg zapada u novom zagrebačkom steak houseu

oldwildwest8

Talijanski brend tematski uređenih restorana Old Wild West otvorio je svoj prvi restoran u Hrvatskoj u Arena Centru u Zagrebu. Old Wild West poznat je po bogatoj ponudi hamburgera, tex-mex specijalitetima i argentinskim mesom s grilla kao i po uređenju interijera u tipičnom western stilu. U Old Wild West restoranu ručak ili večeru možete isprobati u karavanama, indijanskim šatorima, rudniku… kao da ste zakoračili na Divlji zapad.

oldwildwest2

Old Wild West nudi bogatu ponudu menija na kojem dominiraju mesna jela, kao što su primjerice i cijenjeni odresci Hereford i Angus govedine koji dolaze izravno s odabranih argentinskih farma Pampe. Old Wild West nudi i brojne dječje menije popraćene igrama i poklonima. Podlošci na kojima se jede su posebni, a djeca ih mogu obojiti pastelnim bojama koje će dobiti na poklon.

oldwildwest4

Ovaj burger&steak house spaja obroke i zabavu u jedinstvenom okruženju Divljeg zapada, a zahvaljujući svojoj lokaciji u njemu se odlično mogu provesti obitelji i svi oni koji izlazak u kino ili shopping žele upotpuniti večerom. Također, odličan je izbor za poslovne ljude u vrijeme ručka radi brze i kvalitetne usluge.

oldwildwest7

oldwildwest3

oldwildwest1

oldwildwest6

0