Glazbeni piknik uz fine zalogaje uskoro u Zagrebu

Glazbeni piknik uz fine zalogaje
uskoro u Zagrebu

staropramen-picnic-4

Piknik, oblik zabave koji se još od početka 20. stoljeća veže uz uživanje u odabranoj vrsti hrane i pomno biranom piću na otvorenom prostoru, jedna je od onih riječi koja odmah ‘na prvu’ zvuči kao dobra ideja, što ne čudi s obzirom da asocira na potpuno opuštanje, prepuštanje i uživanje u dobrom društvu. Hrana, piće, glazba i priroda kao neizostavne komponente svakog piknika koji nam je ostao u dobrom sjećanju, garantiraju bijeg od svakodnevice te uživanje u savršeno izbalansiranim stvarima.

staropramen-picnic

Unplugged experience piknik

Priliku za takvim specifičnim iskustvom uskoro će imati Zagrepčani i njihovi gosti, koji su spremni diskonektirati se od užurbanog svijeta, informacija i gadgeta te zamjenu potražiti na Staropramen unplugged experience pikniku. Čak dva takva, prvi od 11. do 13. svibnja te drugi od 25. do 27. svibnja, održat će se u Likovnoj akademiji te Rokovom perivoju, predstavljaju savršena mjesta s kojih će posjetitelji nesumnjivo ponijeti osjećaj ugode i lijepu uspomenu.

Matija Cvek

Matija Cvek

Pravi začin Staropramen pikniku bit će akustični glazbeni program pa će tako će posjetitelji Likovne akademije 11. svibnja uživati uz live svirku Nikola Marjanović trija, 12. svibnja uz Damira Kedžu, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka. Sjajna atmosfera nastavit će se u Rokovom perivoju, gdje će se za dobru energiju 25. svibnja pobrinuti Ljetno kino, 26. svibnja Saša Lozar, a čast da zatvore zadnji dan zadnjeg vikenda pripala je Neli i Matiji Cveku.

Saša Lozar

Saša Lozar

Stoga, ako je istinita najaktualnija izreka današnjice offline is the new luxury, luksuz nikada nije bio dostupniji. Više o događanju čitajte na linku.

Damir Kedžo

Damir Kedžo

Foto: 44 Degrees North/Unsplash, promo

Učitati još
Zatvori