Party ususret showu slavnog komičara Pabla Francisca

Party ususret showu slavnog
komičara Pabla Francisca

Maja Posavec

Maja Posavec

Jučer je u gradskoj kavani Johann Frank održan after work party pod geslom znakovitog naziva ”Ne plačite zbog politike, plačite zbog komedije!”, koji je poslužio kao savršena uvertira za nastup Pabla Francisca, jednog od najtalentiranijih komičara današnjice. Ležerno druženje nakon posla privuklo je brojne poznate osobe iz javnog života, poput Ivana Šarića, Marija Petrekovića, Luke Bulića, Damira Kedže, Tome in der Mühlena, Aljoše Šerića, Maje Posavec, Filipa Dizdara, Ivane Bilandžije Billy, Lajnap Comedy-ja i mnogih drugih.

Tomo in der Mühlen

Tomo in der Mühlen

Svjetsku popularnost Pablo je stekao svojim genijalnim vokalnim imitacijama, od kojih je možda najpoznatija ona u kojoj, kao ulični prodavač tortilla, prepričava akcijski film s Arnoldom Schwarzeneggerom. Posjeduje očaravajuću sposobnost da se fizički transformira u široki spektar likova, stoga svi oni koji prvi puta uživo prisustvuju njegovom show-u, ostanu oduševljeni urnebesnim impresijama, domišljatim poskočicama i genijalnom humoru.

Luka Bulic

Luka Bulić

Njegovi nevjerojatno zabavni nastupi i sveprisutnost na internetu, osvojili su više od 100 milijuna gledatelja na YouTube-u diljem svijeta, a uskoro će svi obožavatelji lika i djela legendarnog Pabla Francisca napokon moći doživjeti njegov nastup uživo. Pablo u Zagreb dolazi 4. svibnja, gdje će Malu dvoranu Doma sportova ispuniti glasnim smijehom i pozitivnim raspoloženjem. Dan kasnije, 5. svibnja, održat će dva uzastopna nastupa u Beogradu, u Dvorani Doma Sindikata, a 7. svibnja dolazi u Ljubljanu, u Malu dvoranu Tivoli.

Ivan Šarić

Rezervirajte svoje karte na vrijeme i postanite dijelom događaja koji s pravom nosi titulu show godine! Kupnja ulaznica moguća je putem madprops.hr.

Filip Dizdar

Filip Dizdar

Damir Kedzo

Damir Kedžo

Aljosa Seric

Aljoša Šerić

Foto: Damir Žižić

Učitati još
Zatvori