Ugodan stan za kratkoročni najam

Ugodan stan za kratkoročni najam

Green Avenue 9

Osjećaj doma u prozračnom modernom interijeru

Apartman je preuređen u travnju 2017 .godine u svrhe turističkog najma s kapacitetom za 4 osobe te glavnim naglaskom na jednostavnost i udobnost. Sadrži prostranu spavaću sobu s velikim bračnim krevetom koja ostavlja dojam ugodne hotelske sobe, a komforni dnevni boravak s blagavaonicom pruža atmosferu toplog doma idealnog za hladne zimske dane. Stisnite se na topao kauč nakon duge šetnje i kuhanog vina na Zagrebačkom adventu.

U razdoblju uoči adventa vlasnici su unijeli dašak Božićnog ugođaja kako bi svojim gostima uz pokoji poklončić i znak pažnje osigurali idiličan odmor. U potpuno opremljenoj kuhinji je osmišljen i simpatični radni kutak kako bi apartman zadovoljio potrebe posjetitelja koji su u Zagrebu na službenom putovanju.

Green Avenue Green Avenue 1

Smještaj u srcu Zagreba

Apartman je smješten u srcu Zagreba, na Aveniji Marina Držića, točnije u Folnegovićevom naselju. Da se radi o izvrsnoj povezanosti sa strogim centrom, govori i činjenica da se tramvajska i autobusna stanica nalaze na udaljenosti od 50 metara od apartmana te se za samo 15 ak minuta možete naći na glavnom Zagrebačkom trgu, već drugu godinu za redom proglašenom najboljom europskom destinacijom u vrijeme adventa.

Taxi stajalište je također u neposrednoj blizini, a parking je dostupan oko cijele zgrade i besplatan je. Ako planirate posjetiti Zagreb, Green Avenue Apartment Vas neće ostaviti ravnodušnima, a više informacija možete pronaći na greenavenueapartment.com.

Green Avenue 2

Green Avenue 3

Green Avenue 4

Green Avenue 7

Green Avenue 6

Green Avenue 5

Green Avenue 8

Green Avenue 10

Green Avenue 11

 

Učitati još
Zatvori