Cozy stan poznate danske blogerice

Cozy stan poznate danske blogerice

isabella-thordsen-stan-12

Volimo pratiti interijere poznatih influencerica koje na svojim profilima objavljuju isječke iz domova ili poslovnih prostora. S obzirom da često listajući Instagram nailazimo na fotografije 24-godišnje Dankinje Isabelle Thordsen, odlučili smo pobliže zaviriti u njen stan koji dijeli s dečkom i slatkom engleskom buldogicom Pumpkin.

isabella-thordsen-stan-9

Zimu na izmaku ove je godine obilježila hygge manija koja je zahvatila cijeli svijet. Danski ‘cozy’ trend proširio se na sve, od interijera do kose, a blogerica koja ga je, između ostalih, savršeno utjelovila je upravo Isabella.

isabella-thordsen-stan-4

isabella-thordsen-stan-6

Trenutačno je jedna od najpopularnijih skandinavskih lifestyle i modnih blogerica na sceni. S preko sto tisuća pratitelja danas komunicira uglavnom putem bloga i Instagrama, iako je u počecima vodila i YouTube vlog.

isabella-thordsen-stan-18

Nakon života u Londonu, s dečkom se skrasila na jugu Danske, u gradiću Sønderborgu gdje su uredili fantastičan stan s retro i industrijskim elementima koji izgleda zaista fantastično. Cozy dojam daju mu topli drveni elementi poput masivnog stola u blagovaonici, velika chesterfield sofa i baršunasta lounge fotelja u nijansama smaragdno-zelene boje, tepih u perzijskom stilu te brojni vintage detalji koje par bira na svojim putovanjima.

isabella-thordsen-stan-15

isabella-thordsen-stan-20

isabella-thordsen-stan-14

Zbog šarmantnog dojma i ugodne atmosfere koje je kreirala u domu, blogerica je nedavno ostvarila suradnju s brendom Urban Outfitters u čiji webshop često volimo zaviriti. Mekane dekice, čupavi tepisi, jastuci, plakati kao suveniri… sve ćete to pronaći i u Isabellinom interijeru.

isabella-thordsen-stan-2

Stan s puno svjetla ima i prozorske klupčice osposobljene za sjedenje i čitanje, u jednom je kutku zbirka ploča i gramofon, a svako slobodno mjesto ispunjeno je knjigama na raznim stolićima i policama, često prilagođenim baš za ovu namjenu. Razne biljke također igraju veliku ulogu u atmosferi stana, u malim vazama ili velikim lončanicama. Volite li interijere s karakterom – inspirirajte se fotografijama u nastavku.

isabella-thordsen-stan-3

isabella-thordsen-stan-8

isabella-thordsen-stan-1

isabella-thordsen-stan-19

isabella-thordsen-stan-21

isabella-thordsen-stan-24

isabella-thordsen-stan-23

isabella-thordsen-stan-22

isabella-thordsen-stan-13

isabella-thordsen-stan-7

isabella-thordsen-stan-17

isabella-thordsen-stan-5

Foto: Instagram @isabellath

Učitati još
Zatvori