Restoran i lounge bar St. Pietro na otočiću Supetru spreman je za novu sezonu
Restoran i lounge bar St. Pietro na otočiću Supetru spreman je za novu sezonu

Restoran i lounge bar St. Pietro na otočiću
Supetru spreman je za novu sezonu

Kraljica house glazbe Barbara Tucker u subotu 27. svibnja nastupa na spektakularnom partyju otvorenja sezone restorana i lounge bara St. Pietro na bajkovitom otočiću Supetru, skrivenom u akvatoriju između Dubrovnika i Cavtata. Svoje mjesto za društveni i glazbeni događaj sezone možete rezervirati na +385 98 136 4293 ili booking@stpietro-dubrovnik.com, a ulaz je besplatan.

 

U subotu vas u mediteranskom raju St. Pietra očekuje nezaboravan provod. Uživajte u sunčanom danu, finoj hrani i koktelima, opustite se u udobnoj cabani, doživite čarobni zalazak sunca i prepustite se atmosferi svjetskih klubova u ritmu dobre glazbe Barbare Tucker, jedne od začetnica housea.

Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera od 15:00 sati, a službeno otvorenje počinje u 18:00 sati. Brodovi će prometovati u oba smjera sve do završetka događanja.

Mediteranski raj

St. Pietro je nezaobilazna destinacija za sve nautičare koji se nađu u hrvatskom jugu i omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u udobnim cabanama, upijanje sunca, uživanje u jako dobroj hrani i signature koktelima božanstvenih okusa. Idealno je to mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuni reset uma i tijela.

Sva su jela u St. Pietru spravljena od lokalnih svježih namirnica visoke kvalitete pa tako i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentirane na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Rezervirajte svoje mjesto već danas i ovoga vikenda otplovite i prepustite se uživanju, odmoru, mirisu ljeta i glazbi koja će vas relaksirati, energizirati i podsjetiti zašto volimo ljeto i mediteranski život. Ove subote izgubite se u glazbi i ponovno pronađite sebe.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori