Zagreb dobiva novo chill & art mjesto

Zagreb dobiva novo chill & art mjesto

Zagreb od sljedećeg vikenda dobiva novo mjesto za druženje, chill i izlaske! 17. svibnja u 16 sati počinje Springerica, novi art piknik u gradu koji će trajati do 1. lipnja 2019.

Springerica

Urbani piknik Springerica mjesto je na kojem se slavi proljeće, umjetnost, druženje s ekipom i valjanje u travi.

U jednoj od najljepših lokacija grada, na pola puta između centra i Novog Zagreba, u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, u Savskoj 160, sve posjetitelje dočekat će mnogo zabave, kreativnog druženja, finih zalogaja i pića te dobre glazbe.G

Na Springerici možete se družiti s kreativcima & umjetnicima, kušati preukusne zalogaje, popiti čašu (dvije, tri…) finog pića, poslušati super svirku i koristiti hashtag #bestpicnicintown bez zadrške jer proljetne večeri na Springerici završavaju u odličnoj atmosferi!

Najzabavnije dvorište u gradu ima svoj Krafteraj, Špajzu & Žurku:

KRAFTERAJ – art&craft raj gdje ćete moći upoznati kreativce, umjetnike, dizajnere te kupiti koju cool sitnicu za razveseliti dušu.

ŠPAJZA – rascvjetani gastro kutak by Drama Bar!

Popularan Drama bar priprema za vas fine i lagane zalogaje, osvježavajuće koktele i dramatično dobar izbor ginova.

ŽURKA – Unplugged svirke rock, pop i jazz karaktera za savršeni završetak jedne chill večeri.

Springerica je otvorena od utorka do petka od 16 do 23 sata, a subotom od 11 do 23 sata u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara. Nedjeljom i ponedjeljkom odmaraju jer čovjek nije stvoren da radi više od 5 dana u tjednu.

Za detalje programa pratite službeni blog, Facebook stranicu i/ili Instagram profil.

Učitati još
Zatvori