Novi hrvatski brend Nesting ima komade za kojima traga svaka trudnica
Novi hrvatski brend Nesting ima komade za kojima traga svaka trudnica

Novi hrvatski brend Nesting ima komade za
kojima traga svaka trudnica

“Neću kupovati ništa novo, nosit ću haljine od rastezljivih materijala, a zadnja dva mjeseca ću ionako živjeti u tajicama i partnerovim majicama”, često govore trudnice na početku trudnoće no kako trbuh raste stvari se počinju mijenjati.

Spavaćica za dojenje visoko je na wish listi mnogih budućih mama

Potaknute pretraživanjem baby portala i razgovorima s iskusnijim prijateljicama, mnoge trudnice u završnim mjesecima trudnoće uviđaju da bi ipak bilo zgodno nabaviti pokoji komad izrađen baš za trudnice i dojilje.

SPAVAĆICA 3 U 1 BRENDA NESTING

Na vrhu popisa takvih komada su spavaćice za bolnicu te spavaćice i majice za dojenje koje dopuštaju novim mamama da izgledaju lijepo i osjećaju se ugodno za vrijeme poroda te u danima kad je bebici svako malo potrebno hranjenje i mamin topli zagrljaj.

Bez obzira na veliku potražnju, ponuda spavaćica za mame i trudnice relativno je mala, a tom je problemu odlučio doskočiti novi hrvatski brend prigodnog naziva – Nesting.

“Prigrlite proces”, trudnicama i mamama poručuje brend Nestig koji se specijalizirao za izradu prilagođenih spavaćica i modnih dodataka za kasne trenutke trudnoće i rane dane majčinstva.

Njihove spavaćice izrađene su od sto posto pamuka i pametno osmišljene kako bi doskočile svakom problemu.

Spavaćica za preglede, porod i dojenje

Modeli spavaćica s potpisom Nesting tako imaju modularni pojas koji se može prilagođavati širini trbuha, lagan pristup leđima za uvođenje epiduralne te praktična kopčanja na prednjem dijelu koje omogućava dojenje u bilo kojem trenutku, kao i kontakt “koža na kožu”.

Simpatična ponuda za mame i mališane

Uz ženstvene i praktične spavaćice, brend Nesting u svojoj ponudi ima i ljupke artikle za bebice i idealne poklone za darivanje djeteta.

Preslatke kapice za novorođenčad, trakice za kosu za malene djevojčice i mame, najmekše dekice u pastelnim nijansama i kompletići koje bi svaka mama poželjela dio su ponude koju možete pronaći na službenoj stranici brenda i naručiti do svog doma, ili direktno na adresu drage vam nove mame.

Komplet Eva: deka, kapica i igračka Ljama

Foto: Nesting.hr, Instagram (@nesting.hr)

Učitati još
Zatvori