Ovo bi lako mogla biti najljepša mačka na Instagramu

@smoothiethecat

Instagram se kroz godine svog postojanja razvio u vrlo kompleksnu društvenu mrežu iz koje su mnogi uspjeli izvući maksimalni potencijal. Jedna od kategorija koja je “eksplodirala” po pitanju ljubimaca definitivno su profili kućnih ljubimaca koje vode njihovi vlasnici i nerijetko od svojih čupavih životinjica uspiju napraviti prave zvijezde.

Najveću popularnost uživaju neobični kućni ljubimci, no i oni koji se ističu nekim određenim karakteristikama te se izdvajaju iz mase – pa čak i ako se radi o običnoj kućnoj maci ili psiću. Takve životinje ostvaruju unosne ugovore i zahvaljujući sponzorima lako postaju unosni izvor zarade za svoje vlasnike, no tu činjenicu rijetko iskorištavaju već s ljubavlju održavaju komunikaciju s dijelom Instagram zajednice koji im je vjeran.

@smoothiethecat

Predivna Smoothie the Cat

Što se tiče glavnog lika današnjeg izdanja Journal Pets rubrike, njen dio communityja broji gotovo dva milijuna pratitelja. Ona se zove Smoothie, britanska je dugodlaka mačka, živi u Nizozemskoj sa svojim bratom Milkshakeom i nazivaju je najfotogeničnijom mačkom Instagrama.

Što niti ne iznenađuje jer maca je zaista očaravajuća. Dugu dlaku zlaćane boje meda dodatno naglašava posebna plavo-zelena nijansa očiju zbog čega uz brojne uzdahe oduševljenja ne možete prestati scrollati ovim profilom.

@smoothiethecat

Smoothie ima 5 godina, a prema pisanju svojeg vlasnika vrlo je mirna, graciozna i drži se poput prave kraljice. Njena popularnost je čak dovela do vlastite linije čarapa, a vlasnik bi volio jednog dana kreirati i plišane Smoothie the Cat mace da svatko može imati jedan primjerak kod kuće.

Pratite ju na profilu @smoothiethecat i probajte se ne zaljubiti!

@smoothiethecat
@smoothiethecat

Foto: Instagram @smoothiethecat

0