U potrazi ste za novim slušalicama?

Travanj donosi lijepo vrijeme koje će mnoge izmamiti iz njihovih domova. Ako ste pravi audiofil i teško vam je rastati se od svojeg kućnog audio sistema, Sonus Art i MasterCard ovog proljeća nude posebne pogodnosti te od 7. do 30. travnja pružaju 10% popusta na kupnju slušalica i bluetooth zvučnika za plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama.

sonus art slušalice

Popust tako možete ostvariti za kupnju prvih prenosivih audiofilskih slušalica Audio-Technica ATH-MSR7. Ove moderne slušalice visoke kvalitete izrade, dizajnirane su za zvuk u pokretu, ali i za kućnu upotrebu. Bez obzira koristite li kao izvor glazbe mobitel, CD player ili uređaj koji podržava visokorezolutni audio, ATH-MSR7 slušalice pružit će vam glazbeni doživljaj za pamćenje. Oni aktivniji svakako će cijeniti Audio-Technica SonicFuel ATH-CKX5i slušalice specijalno dizajnirane za svakodnevno aktivno korištenje i vrhunsku zvučnu reprodukciju. ATH-CKX5i slušalice s mikrofonom imaju ušne zakačke u obliku slova C te se mogu rotirati za 360 stupnjeva što omogućuje personaliziranu konfiguraciju i bolju zvučnu izolaciju. Kontrole na kablu omogućuju javljanje i prekidanje poziva, upravljanje audio i video reprodukcijom, kao i podešavanje glasnoće.

audio-technica_ath_ckx5is

Ako niste ljubitelji slušalica ili jednostavno volite slušati glazbu s drugima, Denon Mini Envaya bluetooth zvučnik pravo je rješenje za vas. Ovaj zvučnik pruža zavidnu kvalitetu zvuka i do 10 sati reprodukcije, a moguće ga je ponijeti doslovno svugdje pa čak i na plažu zahvaljujući njegovoj vodootpornosti, čvrstoći i kompaktnosti. Sve što trebate napraviti je spojiti zvučnik na uređaj koji reproducira glazbu i podržava bluetooth i zabava će biti zagarantirana.

DENON-Envaya_mini
(Ponuda ne vrijedi za obročna plaćanja i narudžbe putem web shopa tako da ćete se morati zaputiti u zagrebački Sonus Art, u Šarengradsku 1 i odabrati svoj novi glazbeni gadget.)

0