Slatka božićna priča u Magnolia slasticama

Magnolia slastice

Zagrebačka slastičarnica Magnolia već tradicionalno polaže puno pažnje u blagdanske dekoracije. Prošlih je Božića u fokusu bio mali izlog u Trakošćanskoj ulici, na prvoj i originalnoj lokaciji slastičarnice, a ove su godine u prvom planu nove Magnolia slastice otvorene u rujnu u Gundulićevoj ulici.

Magnolia slastice

Veliki izlozi skrivaju dvije priče – jedna je klasična, jednostavna, a efektna. Puna je božićnih ukrasa, umjetnog snijega, šljokica i paprenjaka – poznata kućica od paprenjaka sada je zapravo dvorac i lebdi na ‘oblaku’ iznad jednog konceptualnog drvca, okružen brezinim granama. Sve odaje dojam prozračnosti koja je posve u tonu s nježnim i pastelnim dekorom interijera Magnolije.

Magnolia slastice

Druga je pak strana izloga od poda do stropa ispunjena jednom novošću u ponudi – proizvodima poznatog brenda Miss Étoile. Slatki danski brend prepoznatljivog dizajna možda ste već viđali na profilima slavnih blogerica, odlikuju ga pastelne boje, nježan dizajn, simpatične ilustracije djevojačkih lica i natpisi, upečatljive točkice i prugice. Miss Étoile specijalizira u proizvodima za dom, a sada dio ponude možete pronaći i kupiti u Magnolia slasticama.

Magnolia slastice

Keramičke šalice za kavu i čaj, čajnici, tanjurići, cijeli setovi za čajanke, etažeri, termosice, termos šalice s poklopcem za omiljeni jutarnji napitak ‘to go’, zdjelice, papirnate čašice za posluživanje slastica, neki su od komada koje možete doći razgledati i kupiti u Gundulićevoj. Budući da je sve je uređeno u prepoznatljivim Magnolijinim tonovima ružičaste, sive i bijele, proizvodi brenda Miss Étoile u potpunosti su se uklopili u interijer i eksterijer.

Magnolia slastice

Magnolia slastice

Primamljivu ponudu kolača u Magnoliji ove blagdanske sezone opet nadopunjavaju klasični božićni kolači i kolačići, medenjaci, paprenjaci, macarons, i sve druge vesele kreacije koje izrađuje vrijedni slastičarski tim. Sve su ukrase sami izradili i dekorirali, a vi već sada možete svratiti u slastičarnicu razgledati cijeli blagdanski postav te pojesti krišku omiljenog kolača uz kavu.

Magnolia slastice

Magnolia slastice

Magnolia slastice

Magnolia slastice

Magnolia slastice

Magnolia slastice

Foto: Sanja Jagatić

0