Skriveni restoran kućne atmosfere u Beogradu

Restoran zanimljivog i jednostavnog nazova ‘Tri’ nalazi se u jednom skrivenom beogradskom dvorištu u centru grada na adresi Kosovska 51, u dvorištu.  Lokacija im je skoro pa tajna. Namjera vlasnika restorana bila je da samo prostor, njegova estetika i ponuda ‘probere’ ljude.

tri 6

Tako je i bilo u početku – na prvoj adresi, na drugom katu jedne predratne, stare zgrade. U početku su im gosti bili prijatelji i poznanici, da bi prijatelji preporučili restoran  svojim, drugim, prijateljima i poznanicima, poznanici svojima i tako se počela širiti vijest među ljudima sličnih interesa i senzibiliteta tako da su se gosti ‘probrali’ sami od sebe.

tri 4

Estetika prostora, hrana spremljena s mnogo ljubavi, doslovno kućni ambijent, potpuni izostanak restoranske atmosfere magičan su sastojak ovog neobičnog i ugodnog ambijenta restorana gdje je naglasak na hrani. jela su spremljena isključivo od kvalitetnih, domaćih sastojaka – domaća, ručno spremljena, tjestetnina, meso nabavljaju kod mesara kod kojeg odlaze po namirnice i privatno već godinama, kolači su domaći… Sve je u službi domaće, kućne atmosfere i ugođaja.

Vinska karta je ispunjena vinima iz podnožja Fruške Gore, od kojih je najpopularniji rose Hamburg, piva su domaća, kraft piva lokalnih pivara. Ako ste se zaželjeli domaće hrane i kućnog ugođaja te vas put nanese u Beograd, svakako posjetite restoran Tri. Za sve novosti o jelovniku i ostalim zanimljivostima restorana pratite ih na Facebook stranici.

tri 3

tri 7

tri 11

tri 8

Foto: Tri

0