Skrenite u Juice Box po svoju flašicu zdravlja

Smoothie & juice bar Juice Box otvoren je u Vlaškoj ulici 72b prije malo više od godinu dana. Započeli su s ciljem promoviranja zdrave hrane, nudeći brojne domaće namirnice, svježe cijeđene sokove i smoothieje, no iz toga su evoluirali u puno više.

juicebox10

Naime, u međuvremenu je u zagrebačkom centru Green Gold otvoren zdravi fast food restorančić pod istim imenom, poslovnica u Vlaškoj je dobila svoje proširenje te sad tamo možete sjesti sa sokićem u ruci, a u pripremi je i otvaranje trećeg Juice Boxa u Ilici 38.

juicebox9

juicebox13

Prošireni Juice Box u Vlaškoj

“Ponosimo se ponudom hladno prešanih sokova koji su u svega nekoliko mjeseci dosegli prodaju od 10 000 komada, toplinom okruženja u kojem se proizvode i pohvalama naših kupaca koji uživaju u svakom gutljaju popijenog Juice Box tekućeg blaga vitamina i minerala. Ne samo da imamo sokove koji su na meniju već naši klijenti prema svojim željama kombiniraju vrstu voća iz kojeg žele svoj sokić”, govori nam Nataša Poljak iz Juice Boxa.

juicebox4

Ono što u Juice Boxu možete isprobati je detoksikacija uz pomoć svježih sokova koja se pokazala kao vrlo popularna metoda u svijetu. ‘Juicing’ vam istovremeno daje sve potrebno za pravilno funkcioniranje organizma, bez da ga opterećujete, a sve popijeno je ujedno i vrlo fino.

juicebox3

Sokovi koje smo mi isprobali su redom Dan poslije (jabuka, ananas, đumbir, limun), G+ (crveni grejp, naranča, limun, mrkva), Zelena snaga (kruška, kelj, svježi krastavac, limun, zelena salata), Laka crvena (cikla, menta, jabuka, mrkva, naranča) i Juice Box (maline, kupine, ananas, banana, jabuka, datulje).

juicebox2

Osim sokova, u Juice Boxu smo isprobali sirove kolačiće, niskokalorijske, a visokoenergetske koje vjerojatno nećete moći prestati grickati. Tu su i salate u teglicama te nove sirove slastice s raznim kremama – od indijskih oraščića i maline, kruške, kivija ili avokada.

juicebox5

juicebox8

Ponuda Juice Boxa u Green Goldu također je zanimljiva. Svakodnevno je na meniju jedna vrsta juhe, dva glavna jela, sendviči, salate… Poslastice isto kao u Vlaškoj su sirove. “Od jela koja pripremamo svakodnevno, dnevno je na jelovniku jedno indijsko jelo npr. piletina s curryem, domaći chapatiji punjeni raznim nadjevima, zatim butterfly piletina, egg curry i mnoga druga interesantna jela. Osim glavnih jela u ponudi je i doručak. Cijene za navedena jela se kreću od 12 pa do sad najskupljeg jela 26 kuna”, govori Nataša.

juicebox14

Juice Box u Green Goldu

Kad ste u prolazu – svratite u neki od Juice Boxova po svoju vlašicu zdravlja, sokić možete uzete i za van, a ako vam Juice Box baš nikako nije usput, Nataša otkriva kako je dosadašnja dostava s biciklima dobila pojačanje na četiri kotača “tako da uskoro i udaljeniji klijenti mogu očekivati dostavu do svojih radnih mjesta, doma ili gdje god zažele”.

juicebox11

juicebox12

juicebox7

Foto: Rajna Raguž (RRVizual), Juice Box

0