Simpatičan manifest na fora plakatima

Simpatičan manifest na fora plakatima

Pomno raspoređeni plakati, printovi, fotografije i slike koji na sasvim običnom praznom zidu stvaraju zanimljivu malu galeriju popularan su trend koji uređenjem interijera vlada posljednjih nekoliko godina. Sve okvire unutar kojih se nalaze razglednice, ilustracije ili fotografije, a koji su dio galerija zida krasi neka zajednička tema, bilo da se radi o jednakoj atmosferi, estetici ili paleti boja. Pedlars, mali britanski nezavisni dućan na čijim se policama nalaze vintage i kolekcionarski predmeti, zanimljive ilustracije i stvari za uređenje doma ili praktične stvari za svakodnevnu upotrebu poput šalica i bilježnica, prije dvije godine je u suradnji sa svojim kupcima osmislio šest simpatičnih plakata, istovremeno dovoljno efektnih i dovoljno jednostavnih da se lako uklope u koncept gotovo svakog galerija zida.

Pedlars

Pedlars

Pedlars

Pedlars

Plakati koji su izašli početkom 2015. godine još uvijek se nalaze u njihovoj ponudi jer predstavljaju savršeni novogodišnji manifest obojen grafičkim uzorkom u jarkim bojama i ukrašen simpatičnim natpisima koji će vam svakodnevno izmamiti osmijeh na lice. Osim što će ukrasiti vaše zidove, šest malih istina sročenih kroz duhovite rečenice podsjetit će vas da na trenutak stanete i uživate u malim stvarima.

Pedlars

Pedlars

Pedlars

Pedlars

Jutro je stvoreno za najbolju šalicu ambicije i malo neobaveznog flerta dok večer donosi uvijek nešto novo na tanjuru i najbolje od prošlosti u čaši. Plakate, osim u Pedlarsovom londonskom dućanu, možete pronaći na njihovoj službenoj stranici i naručiti svaki zasebno ili u kompletu koji uključuje svih šest duhovitih i upečatljivih plakata.

Pedlars

Pedlars

Pedlars

Pedlars

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Pedlars

Učitati još
Zatvori