Stylish prva šetnja s bebom: Sienna Miller i Oli Green
Stylish prva šetnja s bebom: Sienna Miller i Oli Green

Stylish prva šetnja s bebom:
Sienna Miller i Oli Green

Otkad se pojavila na društvenoj i filmskoj sceni 2003. godine, Sienna Miller svojim je stilom koji spaja boemsku ležernost i britansku eleganciju našla svoje mjesto na listama najbolje odjevenih. Svoj status it djevojke i modne muze gradila je i kroz filmski stil, pojavljivanja na crvenom tepihu, ali svu slobodu odabira oduvijek s guštom pratimo kroz street style kombinacije.

Prošle je godine nizala pojavljivanja na crvenom tepihu i naslovnicama gdje je u prvi plan stavljen njen trudnički trbuščić. Iako je sigurno pola trudnoće uspjela skrivati od medija, drugu polovicu nas je počastila s odličnim modnim kombinacijama u svojem stilu. Iskreno je i govorila o trudničkim danima i ovoj, kako kaže, neplaniranoj trudnoći.

SIenna Miller Oli Green

Sienna Miller i Oli Greene dočekali prvu bebu

A kako potvrđuju svjetski mediji ekskluzivnim fotografijama, i druga je beba stigla na svijet. Iako je gotovo sve detalje trudnoće, pa tako i poroda, držala u tajnosti, za britanski Vogue otkrila je da s partnerom Olijem Greenom čeka još jednu curicu. Naime, Sienna već ima desetogodišnju kćer Marlowe iz veze s glumcem Tomom Sturridgeom.

Prvu šetnju novopečenih roditelja zabilježile su britanske paparazzo kamere. Oli, Sienna i bebica u nosiljci, prema čemu je vjerojatnost da je beba rođena u prosincu. Uvijek tako effortlessly cool, Sienna je nosila oversized svijetle traperice, loaferice i široki maslinastozeleni kaput. Za šetnju do obližnjeg kafića gdje su uzeli kave za van, bebu je ušuškala u trendi Artipoppe nosiljku.

SIenna Miller Oli Green
Sienna Miller

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori