Shopping vodič: Najbolji pokloni za njega

Shopping vodič: Najbolji
pokloni za njega

Massimo Dutti

Izabrati savršeni poklon za muškarce u vašem životu nije uvijek najlakši zadatak. Ipak, iako odabir poklona za njega može predstavljati pravi mali izazov, uzmete li u obzir njegove interese i spojite ih s jednostavnošću klasičnog dizajna i funkcionalnošću, božićni poklon za tatu, dečka, prijatelja ili sina odabrat ćete brže i lakše no bilo koji drugi na popisu. Danas vam donosimo nekoliko ideja za poklon koji bi svaki muškarac poželio otkriti ispod božićne jelke. Bilo da tražite poklon za avanturista ili poslovnog klasičara, modernog ljubitelja tehnologije ili nostalgičnog ljubitelja retro stila, savršeni poklon ne trebate tražiti dalje od naše liste u nastavku.

Massimo Dutti2

ZA LJUBITELJE KLASIKE

Ljubitelji klasike i poslovni muškarci koji i u slobodno vrijeme vole ostati vjerni svojem klasičnom stilu zasigurno će se razveseliti novom modnom dodatku. Spoj luksuza i funkcionalnosti, kravata ili šal u njihovoj omiljenoj boji s potpisom renomiranog hrvatskog brenda Croata savršeno će se uklopiti u njihov ormar i stil života. Jednako, sunčane naočale poput obožavanih Ray Ban modela ili klasični sat iz zavidne ponude brenda Tag Heuer poklon je u kojem će svakodnevno uživati cijele godine.

ZA LJUBITELJE TEHNOLOGIJE

Najnoviji trendovi u svijetu tehnologije njihova su najveća strast što uvelike olakšava potragu za božićnim poklonom. Za njih, najnoviji mobitel ili gadget na tržištu jednak je željenoj dizajnerskoj torbi ili predivnom paru cipela u vašem svijetu. Ovog Božića iznenadite ga upravo jednim od noviteta tehnologije s njegove wish liste. Novi Huawei mobitel s bezgraničnim mogućnostima i izvrsnom kvalitetom kamere ovaj će mu Božić učiniti i više no posebnim.

ZA SPORTAŠE I AVANTURISTE

Čak i ako ne dijelite njihovu strast za avanturističkim pothvatima i redovitim vježbanjem, pronaći poklon za avanturistu lakše je no što se čini. Popularne narukvice Fitbit pratit će svaki njegov korak u budućim avanturama, a putopis ili sportska biografija ispunit će njegove rijetke trenutke opuštanja u udobnosti kauča.

ZA LJUBITELJE RETRO STILA

Pri biranju poklona za nostalgičnog ljubitelja retro stila ne morate tražiti dalje od predivnih proizvoda hrvatskog dizajna u retro stilu. Istražite ponudu brenda Go Retro i izaberite tregere, novčanik, pljosku, ruksak ili leptir mašnu u njegovoj omiljenoj boji. Kako bi prepoznatljivi brk i brada vašeg muškarca bili njegovani i meki, poklonite im set za njegu brkova i brade iz ponude brenda simpatičnog imena Gospon Fulir.

NAJMIRISNIJI POKLONI ZA NJEGA

Jednako poput žena, svaki će se muškarac razveseliti bočici dobrog parfema. Za ljubitelje mirisa u kojem su drvene note pomiješene s svježinom onih citrusnih, Diorov parfem Sauvage aromatičnog mirisa, inspiriran divljinom i sjenovitim pejzažima u svakodnevicu muškarca unijet će miris avanture. Muškarci čiji karakter nosi dozu mirsterioznosti uživat će u nošenju novog mirisa francuskog brenda Zadig & Voltaire. Arome grejpa, crnog papra, tamjana, mliječne sandalovine i vanilije tvore ‘This is Him’, mračan i moćan muški miris.

ZA SVAKOG MUŠKARCA U VAŠEM ŽIVOTU

Za kraj, donosimo vam jednostavne poklone koji će razveseliti svakog muškarca u vašem životu. Bilo da birate poklon za tatu, dečka, prijatelja ili djeda, mekani i topli vuneni šal koji će ih grijati kroz cijelu hladnu sezonu bit će im dragi podsjetnik na božićno jutro i vas. L’Occitanov set koji se sastoji od parfema, gela za tuširanje i after shave losiona dobro došao je luksuzni dodatak njihovoj nerijetko minimalističkoj kozmetičkoj polici.

Preporuka

Zatvori