Šećerna vata: najslađi dodatak svakom desertu

Šećerna vata: najslađi
dodatak svakom desertu

Dugo toplo ljeto donosi i dugu sezonu zabavnih parkova koji šećernu vatu pretvaraju u omiljeni slatki zalogaj. Meka poput oblaka, šećerna vata osim slatkog predaha između dvije vožnje, savršeni je dodatak svakom ljetnom desertu. Kao ukrasni oblak na koji ćemo položiti tortu, jedan od dodataka na vaflima i palačinkama, nježni sloj koji obavija sladoled ili točka na i svakog napitka, šećerna vata svojim pastelnim bojama donosi dodatnu dozu šećera okusu i izgledu svakog deserta.

ŠEĆERNA VATA KAO ZVIJEZDA NAJSLAĐEG INSTAGRAM PROFILA

Inspiraciju za novi slatki dodatak svakom desertu pronašli smo na Instagram profilu @fluffegram. Nestvarno lijepi tanjuri s omiljenim desertima postali su još slađi uz dodatak šećerne vate. Šećer u njegovom najmekšem i najslađem izdanju osim kao ukrasa na omiljenim slasticama poslužio je i kao jedan od sastojaka za neke nove slatke zalogaje. Čokolada, preljev za jagode ili sladoled s okusom šećerne vate ostvarenje su svih naših dječjih snova. Kako šećerna vata nije rezervirana samo za djecu još jednom je potvrdio neobičan koktel koji šećernu vatu koristi u kombinaciji s pjenušcem. Osim nove kombinacije okusa, ovaj napitak za odrasle s dozom dječje nostalgije donosi zanimljiv način serviranja i atraktivan izgled.

Za poseban doručak, šećer na kraju dana ili slatki napitak na ljetnom tulumu, u nastavku vam donosimo nekoliko inspirativnih ideja s magičnog Fluffegrama, Instagram profila na kojem Fluffe šećerna vata pronalazi svoje mjesto na svakom slatkom tanjuru.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori