Kulinarska radionica clubbing atmosfere

taste-of-croatia-1

Nakon što je Scuola ove godine čak tri puta osvojila tršćansku publiku slasnim spojem kulinarske radionice, vinske degustacije i clubbing atmosfere, 25. studenog u 19 sati stiže i na kultni Tavan u Sinkovićevu 8, u Zagrebu. U zagrebačkom izdanju Scuole Goran Zgrablić Manjada pokazat će nam kako eksperimentirati s baznim istarskim namirnicama te ih kombinirati na neuobičajen način da bi stvorili moderni finger food s Made in Istria potpisom.

taste-of-croatia-2

Korištenjem tehnika drugih kuhinja, poput španjolske, izraelske i japanske; poštivajući tradicijske okuse Istre i koristeći domaće namirnice (skuta, zeleni i crveni radić, kelj ili verzota, palenta, ječam ili jačmik, slanutak, grah ili fažol, blitva, masline, riža, sušena rajčica ili pomidor, agrumi, varenik te aceto balsamico od malvazije ili terana, riba, istarske kobasice, ombolo…) uhvatit ćete se tog izazova.

Kušanje zalogaja zagrijat će vina Ivana Damjanića iz Fuškulina pokraj Poreča, čovjeka poznatog kao spasitelja istarske borgonje iz ponora masovne produkcije. Za one koji žele popiti više, dostupne će biti Ivanove butelje po podrumskim cijenama.

damjanic-vina

Jelena Iva Nikolić zadužena je za uređenje prostora dok će Nikola Pezić Pez birati glazbu – kombinacija za odličnu atmosferu i food party za pamćenje.

 

Sve informacije o radionici, jelima, cijeni i rezervacijama (radionica je ograničena na 20 ljudi) možete saznati na Taste of Croatia, a slobodno kontaktirajte i Gorana na T: +385 95 855 1962 ili na info@tasteofcroatia.org.

Foto: Taste of CroatiaDamjanić vina

0