Još jedna ‘Ženska priča’ – O ženama i muškarcima u Saxu

Još jedna ‘Ženska priča’
– O ženama i muškarcima u Saxu

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se još jedan
zabavni talk show. ‘Ženska priča’ – O ženama i muškarcima održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u utorak, 20. studenoga ugostit će prave znalce na području muško-ženskih odnosa. Gosti koje ćete imati prilike slušati i naučiti više o temi koja nikada ne dosadi su Alka Vuica, Sandra Silađev-Dinja, Nataša Barolin Belić i Danijel Nesek, poznatiji kao BadBoy.

Bit će tu priče o razlikama muškaraca i žena, o pojmu ženstvenosti, ženskoj seksualnosti, umijećima zavođenja, ali i zadržavanja partnera, te svim onim situacijama koje upravo čine muško-ženske odnose nepresušnom temom za dobar razgovor. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme za šestu sezonu ‘Ženske priče’ koja će trajati do lipnja iduće godine. Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska, a više pročitajte u nastavku.

‘Ženska priča’ o temi vječitih polemika

Kao i svakog mjeseca i ovaj puta traži se mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja
će pričati na temu muško-ženskih odnosa.  Komičarka Marijana Perinić ovaj će mjesec ugostiti kantautoricu, pjevačicu, novinarku i voditeljicu Alku Vuicu. Poznata po svom britkom jeziku i direktnim odgovorima, uz puno šarma i lucidnosti sigurno će vas dobro nasmijati. Pridružit će joj se renomirana srpska glumica i stand up komičarka Sandra Silađev Ona je poznata po umjetničkom imenu Dinja, a za njenim video uradcima na društvenim mrežama ludi cijela regija. Svakako će biti zanimljivo čuti stručno mišljenje psihoterapeutkinje i seksualne teraupeutkinje Nataše Barolin Belić. Kako bi atmosferu dodatno začinili, ‘Ženska priča’ ugostiti će Danijela Neseka koji je već dva puta izabran najboljim svjetskim trenerom zavađanja za muškarce. Detaljnije informacije o programu i rasporedu te svim programima u klubu Sax! potražite na službenom Facebook profilu i službenoj stranici kluba.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori