Kako je izgledala druga večer Zagreb Fashion Destinationa?

Kako je izgledala druga večer Zagreb
Fashion Destinationa?

DELIGHT

Velik broj ljubitelja mode podržao je i drugi dan Zagreb Fashion Destinationa, koji je svojim održavanjem privukao brojne modne znalce. Tvornica Kulture Zagreb i ovoga puta, bila je mjesto gdje je sedam dizajnera predstavilo svoje zanimljive kolekcije.

Drugu večer ove modne poslastice, otvorila je Lulu Couture by Martina Tutić, koja je svojim izuzetno lijepim i nosivim komadima najavila toplije dane. Kolekcijom Martine Herak, prevladavale su tamnije nijanse i zanimljivi krojevi. Maštovita kolekcija brenda Laardesign, nije mogla proći nezapaženo upravo radi svojih statement komada. Les Emaux iznenadio je spajanjem nespojivog i prikazao neke od trendova koji uvijek iznova oduševljavaju. Jednostavnost i sofisticiranost, najbolje je prikazao Karaka Design, dok je Sani Design svojim smjelim kreacijama prikazala nepogrješive, bezvremenske komade. Čast da zatvori ZFD19, imao je Delight by Ivan Friščić, koji je svojom bogatom i raznolikom kolekcijom unio dašak elegancije na pistu.

Zrinka Cvitešić

Tihana Harapin Zalepugin

Tara Rosandić

Sementa Rajhard

Sandra Bagarić i Ana Rucner

Petra Kurtela

Nabilah Harron

Lana Gojak

Jelena Lešić

Ivana Delač

Gina Victorija Damjanović

Anita Dujić

Andrea Andrassy

Ana Begić Tahiri

Zrinka Cvitešić, Ana Rucner, Sandra Bagarić, Anita Dujić, Andrea Andrassy, Jelena Lešić, Tara Rosandić, Sementa Rajhard, Petra Kurtela, Ana Begić Tahiri, Tihana Harapin Zalepugin, Lana Gojak, Andreja Bistričić, Borna Kotromanić, Zoran Aragović, Marijana Mikulić, Ivana Delač, Nabilah Harron, Goran Jurenec, Hana Rodić, Gina Victorija Damjanović, Lucija Ćustić-Luce, samo su neki od poznatih lica koja su došla podržati drugi po redu, Zagreb FashionDestination.

Za savršene frizure modela i druge je večeri bio zaslužan službeni hair service KEUNE team, koji je na ovoj manifestaciji prikazao svoje umijeće, dok su se za šminku pobrinuli kreativci Callegari škole. Željno iščekujemo sljedeću sezonu i novi Zagreb Fashion Destinaton, koji će vjerujemo, nadmašiti i ovaj koji je zaista bio sjajan i definitivno unio dašak osvježenja na našu modnu scenu.

DELIGHT

DELIGHT

DELIGHT

DELIGHT

LULU COUTURE

LULU COUTURE

LULU COUTURE

LULU COUTURE

MARTINA HERAK

MARTINA HERAK

LAARDESIGN

LAARDESIGN

LAARDESIGN

LES EMAUX

LES EMAUX

KARAKA

KARAKA

KARAKA

SANI DESIGN

Foto: Goran Perešin, Mateja Vrčković

Preporuka

Zatvori