Voljeni talijanski brend Pinko ima novu ljetnu kolekciju

Voljeni talijanski brend Pinko ima
novu ljetnu kolekciju

Ella Dvornik

Ella Dvornik

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog otvorenja monobrand trgovine u središtu Zagreba pod nazivom «Welcome to Pinko Street», ovaj se talijanski modni brend u vrlo kratkom vremenu isprofilirao u it modnu destinaciju brojnih hrvatskih ljubiteljica talijanskog modnog izričaja. Spajajući kvalitetu talijanske zanatske krojačke tradicije i najsuvremeniju tehnologiju, Pinko stvara originalne kreacije koje osvajaju milijune fashionistica diljem svijeta.

Ella Dvornik

Ella Dvornik

Pinko i NajOleari

Nastavljajući svoju zagrebačku «uličnu» priču, Pinko je sinoć ponovno oduševio svojim nosivim modelima, stvorenim za odlučnu, ženstvenu, urbanu i zaigranu ženu, zainteresiranu za svijet koji je okružuje.

Ključne riječi nove Pinko kolekcije su eksplozivna energija i suvremenost, a najbolje su je utjelovile Ella Dvornik i Olja Vori, koje su uz pomoć poznatog talijanskog make-up brenda NajOleari i vještih ruku vizažistice Ivane Bilandžije Billy zasjale u pin-up i glam-rock izdanjima.

Antonija Blaće i vlasnice Pinka Sanja Palić i Marina Mazarekić

Antonija Blaće i vlasnice Pinka Sanja Palić i Marina Mazarekić

Efektne hibridne i slojevite kombinacije sportswear elemenata, čipke, tropskog šarenila i bon-ton detalja okosnica su kolekcije koju nadopunjuju trenirke i sweatshirtovi koji nas vraćaju u Osamdesete i prizivaju ondašnju zaluđenost fitnessom. Oversize trenirke, jakne od tehničke tkanine, logomanija i blještavi finishi referiraju se na ghetto stil devedesetih. Haljine krše sva pravila bon tona, preuzimajući kreativnost uličnog stila. Krojevi i asimetrije kolekciji daju futurističku dinamičnost koja komunicira pokret. Boje su čvrste i snažne: bijela, crna, osnovne boje, ružičasta i fluorescentno narančasta.

Martina Matušin

Martina Matušin

Nosiva kolekcija za proljeće/ljeto

Komadi u mornarskom stilu obogaćeni su blještavim detaljima, a i prugice i denim nose aplikacije od mikro šljokica, bisera i sićušnih kristalnih perlica. Široke mreže skrivaju svjetlucava sidra, leitmotiv kolekcije. Čipka dodaje naznaku nevine ženstvenosti. Cigareta i slim fit krojevi hlača izmjenjuju se s mekšim linijama i pidžama stilom. Tema Urban Safari spoj je vojnog i kolonijalnog stila, za gradske istraživačice ponosne i pristojne senzualnosti. Trend čipke prisutan je u najneočekivanijim kombinacijama: od muških prugastih tkanina do detalja active weara.

Barbara Repe

Barbara Repe

Večer je romantična i elegantna s transparentnošću i lakoćom čipke i tila, izmjenjujući puderaste boje s neonskim nijansama koje dolaze i u varijanti smokinga. Modni dodaci nadahnjuju se devedesetima i upotpunjuju look korištenjem kontrasta koji krše sva pravila kombiniranja. Slingback cipele, sandale s perjem te ultra-niske mules s posebnim ukrasima nose se uz dnevne komade.

Olja Vori

Olja Vori

Veselu i ružičastu Pinko viziju modnog proljeća i ljeta sa zanimanjem su popratile brojne osobe iz javnoga života, među kojima i TV voditeljica Antonija Blaće, glumica Kristina Krepela, modne blogerice Barbara Repe, Ana Karadžole, Željka Molnar i Marija Nikšić te mnogi drugi.

pinko-2018-5 pinko-2018-6

pinko-2018-3 pinko-2018-4

pinko-2018-1 pinko-2018-2

Foto: promo

Učitati još
Zatvori