Uspješne Hrvatice na predstavljanju brenda Luisa Cerano u centru Zagreba

Uspješne Hrvatice na predstavljanju brenda
Luisa Cerano u centru Zagreba

Martina Bračić, Iva Radić i Daniela Gajski

Martina Bračić, Iva Radić i Daniela Gajski

Hrvatska metropola postala je bogatija za još jedan premium brend – Luisa Cerano. Nakon dvadeset godina postojanja, brend poznat po bezvremenskoj ženstvenosti i krojevima, ali prije svega po visokim standardima u smislu kvalitete sada je dostupan ljubiteljicama mode istančanih kriterija u kultnom zagrebačkom dućanu ekskluzivne odjeće Basler u centru Zagreba.

Luisa Cerano je omiljen izbor samouvjerenih žena širom svijeta koje se ne boje imati svoj vlastiti stil. Prepoznatljivost brenda očituje se u kolekcijama pri čijoj je izvedbi posvećena velika pažnja detaljima s ciljem stvaranja komada koji imaju sposobnost ponovne interpretacije u svakoj novoj kombinaciji na svjež i moderan način.

Luisa Cerano street style 4 Luisa Cerano street style 3 Luisa Cerano street style 1 Luisa Cerano street style Luisa Cerano street style 2 Luisa Cerano street style 6

Na ekskluzivnom VIP shoppingu organiziranom upravo za žene koje svojim životnim stilom utjelovljuju kompletnu filozofiju brenda Luisa Cerano predstavljene su kolekcije koje kombiniraju ubranu vibraciju i casual elemente s čistim rezovima i ravnim linijama. Najfinije tkanine naglašavaju dragocjeni karakter stvarajući pritom cool, kozmopolitski udobne modele.

Inspirativna kolekcija prikazuje vrlo individualne odjevne kombinacije koje mogu nastati međusobnim kombiniranjem ili se pak nositi u svojoj originalnoj ideji. Izbor boja je elegantan, graciozan i uvijek u trendu – crna, nugat i zelena u kombinaciji s nježno pastelno ružičastom stvaraju zanimljive akcente u različitim varijantama.

Iva Radić

Iva Radić

Anita Dujić

Anita Dujić

Daniela Gajski

Daniela Gajski

Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

Olja Vori i Issa Bulaja

Olja Vori i Issa Bulaja

Novu kolekciju došle su pogledati i Olja Vori, Iva Radić, Danijela Gajski i Martina Bračić, Ecija Ojdanić i Anita Dujić.

Luisa Cerano dio je HAUBER grupe, tekstilne dinastije bogate tradicije u Južnoj Njemačkoj, gdje je nastala tekstilna industrija. Ferdinand Hauber postavio je temelje za grupu 1870. Godine, a kompanija se vodi kao obiteljski posao s na čelu s Walterom Leuthearom, članom četvrte generacije osnivačke obitelji. Kako su i njegovi sinovi Michael i Jürgen Leuthe dio menadžerskog tima, peta generacija zapravo je već uključena u vođenje tvrtke.

Luisa Cerano trgovina u Zagrebu Luisa Cerano trgovina, Zagreb Luisa Cerano trgovina, Zagreb

Distributer brenda Luisa Cerano je hrvatska kompanija Tekstilpromet, koja je već 70 godina lider na hrvatkom tržištu i koji se vodi mišlju da neke stvari ne treba mijenjati, a to su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta kojeg nudi.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori