Poznati na otvaranju nove estetske poliklinike u Zagrebu

Poznati na otvaranju nove estetske
poliklinike u Zagrebu

Mladen i Iva Duduković

Mladen i Iva Duduković

Otvorena Poliklinika Duduković

Za sve one koji brinu o svojoj koži i njeguju mladolik izgled, Zagreb je od jučer bogatiji za upravo takvu oazu u samom centru grada, na adresi Trg Mažuranića 3, čije uređenje nosi potpis renomirane arhitektice Vlatke Čizmić. Poliklinika Duduković je poliklinika na koju se dugo čekalo obzirom da dr. Duduković predstavlja pravo osvježenje hrvatske estetske scene. U današnjem svijetu kada je odlazak na beauty tretmane postala svakodnevnica, važno je uz obavljen tretman dobiti i savjet te stručno mišljenje koje u čitavom tom procesu pomaže klijentu. Obrisati godine s lica i biti zauvijek mlad, nešto je čemu teži gotovo svatko.

Iva Radić

Iva Radić

Osnivač Poliklinike, dr. sc. Mladen Duduković, mnogima je do sada bio poznat kao vrlo traženi gostujući liječnik u drugim poliklinikama, gdje je uspješno tretirao klijente anti age uslugama i drugim estetskim zahvatima.

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Dr. Duduković završio je Medicinski fakultet u Zagrebu nakon čega je završio specijalizaciju plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije. Također je i doktorirao na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu. Dio edukacije proveo je u najboljoj američkoj bolnici Johns Hopkins u Baltimoreu, a veliki dio njegove prakse su i estetske operacije grudi, lica i tijela. Osim navedenog, dr. Duduković je i hrvatski i internacionalni trener za nekirurški lifting lica sve popularnijim nitima Silhouette Soft, a koristi i potpuno novi filer Ellanse koji garantira dugoročnije rezultate od standardnih hijaluronskih filera. Od samog početka, dr. Duduković je i redovni kolumnist portala Estetica.hr, jedinog estetskog portala u Hrvatskoj.

Mladen Duduković i Marija Cvitanović

Mladen Duduković i Marija Cvitanović

S obzirom na usku povezanost estetske medicine i kozmetologije, za strateškog partnera odabrao je poznati francuski brend Biologique Recherche te će se u Poliklinici osim estetskih tretmana moći rezervirati kozmetički tretmani lica i tijela pod stručnim vodstvom kozmetologinje Latice Lauš koja ima višegodišnje iskustvo u radu sa spomenutim brendom. U Poliklinici će se nuditi i usluge ambulantne estetske kirurgije poput korekcija očnih kapaka i položaja obrva te korekcija odstojećih ušiju uz mogućnosti kirurškog uklanjanja madeža i ostalih kožnih promjena.

Filip Juričić i Amar Bukvić

Filip Juričić i Amar Bukvić

U stručnom timu biti će zaposlen i dermatolog radi dermoskopske dijagnostike madeža i promjena na koži, pravodobnog prepoznavanja i liječenja postojećih bolesti kože, noktiju i vlasišta, te osiguranja cjelovitog pristupa anti-ageing strategiji za postizanje optimalnog izgleda i funkcije kože. U ponudi je i kompletan anti ageing program (pomlađivanje botoxom, dermalnim hijaluronskim filerima najbolje kvalitete poput brendova Juvederm i Restylane, pomlađivanje kože vlastitom plazmom, mezoterapijom i pilinzima poznatih svjetskih brendova poput ZO (Zein Obagi) i Mesoestetic. Također će se moći obaviti i konzultacije za gotovo sve estetske operacije koje će dr. Duduković obavljati u suradnim ustanovama poput Poliklinike Sinteza i Poliklinike Ribnjak.

Ivana Petković Čevra i Mladen Duduković

Ivana Petković Čevra i Mladen Duduković

Brojni poznati podržali otvaranje

Upravo uspješna suradnja s kolegama, od kojih su brojni bili prisutni i na otvorenju Poliklinike Duduković, poput Siniše Glumičića, Zorana Veira, Ognjena Bagatina, Ante Dujmovića, Kristiana Kunjka, Duška Maletića, Ivane Nole, Tamare Čuk Radović, prof. Gjurića, Željka Rotima, Željane Bolanče, Marka i Hrvoja Kisića, Tamare Miličić Žaje i Marka Miličića, dokaz je da dr. sc. Mladen Duduković uživa podršku i ugled stručnih krugova i brojnih osoba iz javnog života. Tako su ovom svečanom otvorenju prisustvovali i Iva Radić, Marija Cvitanović, Iva Šulentić, Filip Juričić, Amar i Alma Bukvić, Ana Miščević, Frano Ridjan, Joško Jeličić, Ivana Petković Čevra te mnogi drugi. Za pjenušavo osvježenje pobrinula se Miva galerija vina za Veuve Clicquot, ugodnoj atmosferi doprinijela je Ivas grupa za rasvjetu eventa, za cjelokupnu organizaciju sjajno je osmislila popularna agencija za osmišljavanje evenata u vlasništvu supruge Ive Duduković – Evantastic lifestyle events, a party se nastavio u poznatom zagrebačkom okupljalištu – Hemingway baru.

Tamara Žaja Miličić, Mladen Duduković i Marko Miličić

Tamara Žaja Miličić, Mladen Duduković i Marko Miličić

Sve informacije o Poliklinici Duduković možete pratiti i na www.dudukovic.hr.

Amar Bukvić, Mladen Duduković i Alma Bukvić

Amar Bukvić, Mladen Duduković i Alma Bukvić

Marko Kisić, Iva Šulentić i Mladen Duduković

Marko Kisić, Iva Šulentić i Mladen Duduković

Ivana Nola i Mladen Duduković

Ivana Nola i Mladen Duduković

Poliklinika-Dudukovic-3

Poliklinika-Dudukovic-2

Poliklinika-Dudukovic-1

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori