U Zagrebu otvoren Perfecta Dreams Premium salon

U Zagrebu otvoren Perfecta
Dreams Premium salon

Bojana Gregorić Vejzović, Andrea Andrassy

U strogom centru Zagreba, na adresi Frankopanska 4, otvoren je Perfecta Dreams Premium salon, jedinstveno osmišljen prostor u kojem su predstavljeni brendovi iz Hilding Anders grupacije, ali i oni iz Italije i Španjolske.

Program svečanog otvorenja salona vodila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, uvijek zabavna Andrea Andrassy pobrinula se za odličnu atmosferu, a događanju su, uz niz predstavnika medija, prisustvovala brojna poznata lica – Nataša Janjić, Ella Dvornik, Tihana Harapin Zalepugin, Alka Vuica, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulec, Amar Bukvić.

Ella Dvornik

Glavna atrakcija na otvorenju ovog posebnog salona bio je Carpe Diem krevet Vindo iz grupacije Hilding Anders, prvi flying bend u Hrvatskoj – spektakularan krevet koji predstavlja savršen spoj luksuzne udobnosti i stilskog dizajna. Ovaj iznimno prilagodljiv krevet napravljen bez vidljivih nogica ručno se izrađuje u Švedskoj, a specifičan je zbog korištenja napredne tehnologije kojom se, kako upravljačima, tako i pomoću aplikacije s podrškom za glasovne naredbe, može koristiti spektar opcija (od podizanja i spuštanje uzglavlja i uznožja preko noćne LED rasvjete do masaže).

Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Nataša Janjić

Osim kreveta Vindo, zvijezde novootvorenog salona, prezentirani su kreveti iz Španjolske te oni iz domaće (hrvatske) proizvodnje koji prate najnovije trendove spavanja i predstavljaju posebnu i jedinstvenu ponudu na tržištu. U poslovnici se moglo upoznati i s novom, premium linijom madraca koja, inovativnim jezgrama prilikom razvoja proizvoda i pažljivom selekcijom tkanina i materijala, podiže razinu komfora na najvišu moguću razinu.

Bojana Gregorić Vejzović, Andrea Andrassy

Perfecta Dreams Premium specifična je poslovnica tvrtke Perfecta Dreams – za razliku od ostalih prostora tvrtke i Centra spavanja, uređenje ovog salona karakteriziraju topli tonovi hrasta na podu, dok neke od elemenata na zidovima krase luksuzne tapete brenda Wall & Deco, kao i posebni ukrasni dijelovi od islandskog lišaja. U samom prostoru, posebna je pozornost posvećena rasvjeti (talijanska), a glazba i mirisi Patchoulija dio su već standardne priče Perfecte Dreams.

Alka Vuica

Kao uvjerljivo najbolji hrvatski brend visokokvalitetnog namještaja za zdravo i ugodno spavanje, Perfecta Dreams kontinuirano prati i implementira najnovije svjetske trendove i postignuća u tom području, a svaki proizvod iz linije, bez iznimke, dizajnira, izrađuje i provjerava s posebnom pozornošću.

Više na https://perfecta.hr/.

Perfecta Dreams tim

Učitati još
Zatvori