U Zagreb stigao revolucionaran nekirurški lifting

U Zagreb stigao revolucionaran
nekirurški lifting

Csilla Barath Bastaić i Martina Topčić, vlasnica salona

Beauty centar Brilliantina, novi zagrebački beauty centar sinoć je predstavio svoj zanimljivi i nešto drugačiji koncept beauty centra nego li smo do sada navikli. Uz predstavljanje individualiziranog pristupa svakoj klijentici u njezi kože, kose i vlasišta, predstavljena je i revolucionarna usluga nekirurškog liftinga koja se u Zagrebu ekskluzivno može naći samo u ovom salonu koji se smjestio u Jurišićevoj ulici.

Koncept ovog beauty centra stavlja klijenticu i potrebe njene kože i kose u prvi plan, zato je pristup individualan, kvaliteta usluge je najvažnija pa zato svaka dama ima VIP tretman, sama je u svom zasebnom dijelu salona i može se opustiti u tretmanu, uživati u miru, ambijentalnoj glazbi, bez žamora, gužve i priče te se barem na trenutak posvetiti isključivo sebi.

Matija Vuica i Suzy Josipović Redžepagić

Osim toga, ovo je prvi beauty centar u gradu s u potpunosti prirodnim organskim bojama za kosu za što su zaslužan profesionalan brand za njegu kose Philip Martin’s. Uz to, tu je i francuski dermatološki brend La Biosthetique koji rješava sve probleme s vlasištem kose.

Danas kad se sve veća pažnja posvećuje zdravom životu, organski proizvodi koji u sebi ne sadrže nikakve kemije niti alergene postaju prvi izbor sve većeg broja klijentica koja paze što nanose na svoju kosu, vlasište, kožu i organizam.

Iako je konceptualno usredotočen na individualizirane usluge neinvazivnog pomlađivanja te njege vlasišta i kose, dame u ovom beauty centru kad naprave bilo koji od tretmana, na istom se mjestu mogu odmah i isfrizirati te iznjegovati nokte, ruke i tijelo što je danas u općem nedostatku vremena nužno kako bi se što više usluga napravilo na jednom mjestu.

Manuela Švorcan, Matija Vuica, Ljiljana Vinković, Martina Topčić

Jučer je tako prilikom prezentacije ove revolucionarne usluge samo jednim tretmanom pomlađena Matija Vuica i to na oduševljenje prisutnih dama.

„Razlike su zaista vidljive okom, ja sam oduševljena! Uživala sam maksimalno, takvu savršenu masažu lica kojom se podižu svi mišići i zateže lice, nisam još nikada iskusila.“ – rekla nam je Matija.

Sam tretman su pratile mnoge dame glumice Ančica Dobrić i Csilla Barath Bastajić, voditeljice Ljiljana Vinković i Uršula Tolj, pjevačica Manuela Švorcan, dr. Dinka Pavlović Baldani, Suzy Josipović Redžepagić, Tanja Soldo i ostale te uživale u zdravim zalogajima i pjenušcu.

Kuo’s je vrhunski španjolski brend za njegu lica i tijela, a revolucionarni Kuo’s-ov beauty tretman za pomlađivanje učvršćuje, obnavlja, hidratizira i revitalizira kožu lica. Prirodno zateže kožu i vidljivo pomlađuje lice za nekoliko godina., što je san svih žena srednjih godina„ – rekla je Petra Kolak Đinđić, edukatorica Kuo’s-a.

Vlasnica beauty centra Brilliantina Martina Topčić dodala je kako su klijentice koje su isprobale Kuo’s oduševljene i kako njihovo oduševljenje dijeli veliki broj dama diljem svijeta gdje je ovaj tretman izuzetno popularan. „Danas su dame vidjele i fotografirale Matiju prije i poslije tretmana, to je dovoljno. Slika govori više nego tisuću riječi. Nakon samo jednog tretmana, ovakva promjena je zaista moguća i vidljiva i izuzetno sam ponosna što ovu uslugu možemo ponuditi i kod nas u Zagrebu“ rekla je Martina.

I mi smo sretni što i u Zagrebu postoje tretmani koji nas vidljivo pomlađuju bez ikakve boli.

Učitati još
Zatvori