Svi su ludi za novim Izipizi Sun Snow naočalama

Svi su ludi za novim Izipizi
Sun Snow naočalama

Zima je pred vratima, a s njom i već tradicionalne zimske radosti – skijanje, sanjkanje ili jednostavno uživanje u svježem zraku na što većim nadmorskim visinama. No, i tu je potrebno izvršiti neke pripreme, a jedna od najvažnijih je zaštititi oči od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su hladnoća i jak vjetar. Stoga je francuski brend IZIPIZI, nakon Glacier modela naočala, jučer u caffe baru Figa Garden by Henrik u samom centru grada predstavio novi model naočala Sun Snow.

Posebno dizajnirane Sun Snow naočale za sve uvjete

Kao što samo ime govori, nove naočale predviđene su za bezbrižno uživanje na svim temperaturama, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave. Sun Snow naočale dolaze u dvije veličine (maloj i velikoj) te šest boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje. Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici, po iznimno povoljnim cijenama. IZIPIZI Sun snow naočale dostupne su u Zagrebu na adresi IZIPIZI pop up store – Dežmanova 5 i pop up corner u Arena Centru- Vice Vukova 6. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Anita Dujić

Iva Šarić i Lidija Lesić

Suzy Josipović Redžepagić

Petra Kurtela

Paula Puskaš i Ivana Vukušić

Nika Matić i Rita Rumora

Mia Matić

Luna Valas

Karla Zelić

Izipizi tim

Ivana Pavić

Boris Štajduhar i Iva Gradišer

Barbara Repe

Ante Burazin

Foto: PR

Učitati još
Zatvori