Splićani u najboljem društvu dočekali najveseliji irski blagdan St. Patricks Day

Splićani u najboljem društvu dočekali najveseliji irski blagdan St. Patricks Day

Split je proteklog vikenda ponovno opravdao svoj status epicentra hedonizma. Najbolji tulumi na Jadranu, zna se, upravo su u ovom dalmatinskom velegradu, a jedan takav odvio se na sasvim neočekivanoj lokaciji, a povod je bio St. Patricks Day. U pitanju nije bio noćni klub, kafić ili bar, već splitski Škver! Hala ‘Ljevaonica’ u Brodosplitu. Uz pomoć čarobne ruke svima dragog Irca, gospodina John Jamesona, utemeljitelja najpoznatijeg irskog whiskeya, pretvorila se u mjesto fenomenalnog provoda. U nastavku doznajte kako je protekla najveselija proslava St. Patricks Day, svjetskog sinonima sjajnog raspoloženja i zabave.

St. Patricks Day dočekan u Splitu

Damir Mihanović Čubi

Svi okupljeni imali su jedinstvenu priliku u najoriginalnijem ambijentu i atmosferi isprobati različita osvježavajuća pića s najpoznatijim irskim whiskeyem u glavnoj ulozi. Na partyu su se tako mogli isprobati fantastični ‘Afterwork’ kokteli s đumbirom i sokom od limete, kokteli i mix ‘Jameson Sprite’. Dobro je poznato da se uz dobar provod uvijek i ogladni.

Za gladne trbuhe pobrinuo se Toto’s Burger Bar, popularno splitsko gastro odredište sa zdravijom verzijom fast fooda. Posjetiteljima su nudili razne ukusne burgere s neobičnim sastojcima poput kozica i slanutka, nakon kojih se bezbrižno moglo nastaviti dalje s provodom.

Tko je sudjelovao u stvaranju atmosfere?

Klapa Sveti Florijan

Živuća splitska legenda, glazbenik, glumac, zabavljač i komičar Damir Mihanović Čubi zabavljao je sretne posjetitelje koji su došli obilježiti St. Patricks Day. Party nije pravi party bez svirke uživo i energičnih performera, koji će ga upotpuniti na najbolji mogući način. Tako su bend ‘Živa legenda’ i DJ Carl Maxx uz pomoć nekoliko stotina rasplesanih posjetitelja, stvorili nevjerojatnu atmosferu.

Zarazna energija funka podigla je atmosferu kakvu samo Splićani znaju napraviti. Najveće iznenađenje večeri bio je neočekivani izlazak klape Sveti Florijan na pozornicu, koja je otpjevala pjesmu simboličnog naziva ‘Kako ću joj reć da varin’ i njome razveselila goste u ‘Škveru’.

Party kakav samo Splićani znaju napraviti

Iako je Jameson od ranije poznat kao tvorac izvrsnog provoda, splitski party bio je na jednoj posve novoj razini. Brojne svjetlucave lampice, kreativno osmišljena ‘Instagram mjesta’ za fotografiranje i poznati drveni rekviziti posve su preobrazili Halu ‘Ljevaonicu’.

Maja Batarelo

Hrabri znatiželjnici mogli su na trenutak predahnuti od plesa i prepustiti se u ruke iskusnim splitskim barberima u ‘POP UP’ brijačnici poznatog salona ‘Mankaze’. Split se još jednom potvrdio dostojnim svjetskih metropola, pokazavši kako se tulumari. Nove, neistražene lokacije tek čekaju da postanu ultimativno party odredište. Hoće li to biti Zagreb, Split ili neki drugi grad, vrijeme će tek otkriti.

Ivana Šarić, Horvat Čagalj i Barbara Kurtović

Foto: Maja Prgomet

Učitati još
Zatvori