Specijalna Journal.hr projekcija filma Udovice zaintrigirala publiku

Specijalna Journal.hr projekcija filma
Udovice zaintrigirala publiku

PREMIJERA U KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema održana specijalna projekcija filma Udovice, moderni ženski triler o kriminalu, korupciji i strasti. Priča je to o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica (dobitnica nagrade Oscar, Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) i Belle (Cynthia Erivo) uzmu stvari u svoje ruke.

Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa. Udovice su imale svjetsku premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gdje su osvojile sve filmske kritičare, a sinoć svoje oduševljenje nisu krili ni sretnici koji su se uvjerili da su žene ponekad znatno hrabrije o muškaraca. Udovice je film nadahnut istoimenom popularnom britanskom televizijskom serijom koja je osvojila mnogobrojnu publiku.

Nataša i Daniela Trbović

Nataša i Daniela Trbović

Film u kojem su žene hrabrije o muškaraca

Sinoćnju specijalnu projekciju ovog filma u suradnji s lifestyle portalom Journal.hr nisu propustili Bianca Matković, Daria Lorenci Flatz, Daniela Trbović, Samir Sećerkadić, Tomo in der Mühlen, Ilina i Sandi Cenov, Suzy Josipović, Dajana Pajkić, Ines Preindl, Kristina Burja, Andreja Bistričić, Matko Knešaurek, Mirna Savić, Dalibor Petko.

Ilina i Sandi Cenov

Ilina i Sandi Cenov

Publika je već na samom početku lansirana u radnju filma u velikom stilu, budući da je više likova u središtu visoko rizične pljačke s Liamom Neesonom na čelu kao Harryjem. Radnja je u Chicagu gdje se odvija ”posao” koji vrijedi dva milijuna dolara, ali čitav tim pljačkaša završava tragično i svoju kriminalnu prošlost ostavlja svojim suprugama. Ovo je jedan od filmova tijekom kojeg gledatelji ne znaju točno što ih još očekuje, te kako se radnja filma bliži kraju, film izaziva iznenađenje i nevjericu.

Tomo in der Mühlen sa suprugom

Tomo in der Mühlen sa suprugom

Redatelj Steve McQueen, dobitnik nagrade Oscar za ’12 godina ropstva’ i scenaristica Gillian Flynn, poznata po napetom trileru Nestala, donose film koji ne smijete propustiti. Udovice, u distribuciji Blitza možete pogledati u svim kinima od danas. Kinoulaznice možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije te online na https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/udovice/5729.

https://www.youtube.com/watch?v=w3R9Bg8Y3zs&feature=youtu.be

Dajana Pajkić

Dajana Pajkić

Ines Preindl

Ines Preindl

Daria Lorenci Flatz

Daria Lorenci Flatz

Dalibor Petko

Dalibor Petko

Bianca Matković

Bianca Matković

Andreja Bistričić

Andreja Bistričić

Suzy Josipović

Suzy Josipović

Samir Šećerkadić

Samir Šećerkadić

Kristina Burja

Kristina Burja

Mirna Savić

Mirna Savić

Matko Knesaurek

Matko Knesaurek

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori