Potpuni novi BMW model sigurno će biti nova zvijezda na cestama

Potpuni novi BMW model sigurno će biti
nova zvijezda na cestama

Tvrtka Tomić & Co. održala je dugo očekivano predstavljanje potpuno novog BMW automobila serije 3. Ujedno je bio i glavna zvijezda večeri u Tomić City Store-u na Rooseveltovom trgu u Zagrebu. Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW modela, u Hrvatskoj kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca govori činjenica da su u prodajnim salonima Tomić & Co. prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje serije 3.

Nikad ljepši BMW iz serije 3

Upravo je BMW serija 3 kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u Hrvatskoj stekla brojne poklonike. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

Karakteristike će oduševiti sve auto-entuzijaste

Enis Bešlagić

Novi BMW serije 3  je do 55 kilograma lakši uz 50% kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama. No i snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama. Baš kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

Franjo Tomić i Ante Kotromanović

Dinamika je dodatno poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji. No uz to zadržavanje predvidljivosti jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.

Zvijezda večeri

Z4

Za kraj večernjeg predstavljanja pripremljeno je iznenađenje: prezentacija novog BMW-a Z4. Novi Z4 pravi je vozački roadster koji, zahvaljujući novom smjeru dizajna, odiše luksuzom. Već na prvi pogled pokazuje da je riječ o automobilu koji potiče vozačke emocije i koji će vozača počastiti onim najboljim što BMW pruža- istinskim zadovoljstvom u vožnji.

Z4

Upriličenim događanjem tvrtka Tomić & Co., osnovana prije više od 25 godina kao prvi zastupnik stranog proizvođača automobila od osamostaljenja Republike Hrvatske, nastavlja potvrđivati povjerenje, tradiciju i uspjeh na domaćem tržištu. Ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Novu seriju 3 kao i ostale novitete potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli , a u uskoro i u Zadru.

Z4

Franjo Tomić

Franjo Tomić, bračni par Mavrović i Enis Bešlagić

Franjo Tomić i Enis Bešlagić

Franjo Tomić i Ivan Tolj

Franjo Tomić i Miroslav Škoro

Franjo Tomć i Sandra Vranješ

Franjo Tomić i Željko Mavrović

Franjo Tomić i Zvonimir Sunara

Patrick Radolović i Sandra Vranješ

Željko i Jelena Mavrović

Franjo Tomić i Božidar Šikić

 

Foto: PR

 

Učitati još
Zatvori