Sinoć su dodijeljene nagrade Story Hall of Fame 2018.

Sinoć su dodijeljene nagrade
Story Hall of Fame 2018.

Antonija Blaće

Proslava 16. rođendana Storyja

U svijetu, koliko god napredovao i postajao sofisticiraniji, čovjek se ponekad osjeća kao u džungli. U urbanoj, užurbanoj džungli života. Ove godine Storyjev crveni tepih doveo nas je u Story urbanu džunglu koja je osvojila sve uzvanike urbanim iznenađenjima poput plesnog performansa urbane džungle pod kreativnim vodstvom Larise Lipovac.

Petu godinu zaredom na proslavi 16. rođendana časopisa Story dodijeljene su nagrade Story Hall of Fame 2018. Nagrade su dodijeljene dobitnicima u 20 kategorija o kojima su odlučivali članovi žirija Storyja. Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2017. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2018. kao i lista od četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine.

I ove godine odabrali smo one najbolje, one koji su svojim radom, trudom i zalaganjem u području svog djelovanja ostavili neizbrisivi trag koji su kući ponijeli originalne skulpture, djelo akademskog kipara Ivana Fijolića.

Natali Dizdar

Story Hall of Fame 2018. dobitnici

U kategoriji Najbolji editorijal pobijedila je Jelena Perčin. Pobjednik kategorije Celebrity modni dizajner za najboljeg je odabran Juraj Zigman. U kategoriji Najbolji film izabran je Ne gledaj mi u pjat. U kategoriji Najbolja predstava dobitnik nagrade je Ciganin, ali najljepši. U kategoriji TV Show pobijedio je show Život na vagi, a nagradu je preuzela producentica emisije Antonija Blaće. U kategoriji TV serija pobijedila je iznimno popularna serija Počivali u miru.

Mirna Medaković Stepinac

U kategoriji Žensko TV lice pobijedila je Ivana Paradžiković. U kategoriji Muško TV lice pobijedio je omiljeni meteorolog Zoran Vakula. U kategoriji Novo lice pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac pobijedio je Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica pobijedila je Mirna Medaković Stepinac. Nagradu za životno djelo odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa & Vanna za pjesmu ‘Tragom tvojih tragova’. U kategoriji Najbolja pjevačica pobijedila je Natali Dizdar.

Marko Tolja

U kategoriji Najbolji pjevač pobijedio je Marko Tolja. U kategoriji Najbolji modni stil pobijedila je Severina. U kategoriji Najbolji celebrity par pobijedila je Maja Šuput. U kategoriji Zvijezda godine pobijedila je Jelena Rozga! I za kraj, u kategoriji Regionalne zvijezde pobijedila je Nina Badrić.

Jelena Rozga

Dragan Despot

Tara Rosandić

Učitati još
Zatvori