Brend koji spaja luksuz i sport okupio brojne poznate

Brend koji spaja luksuz i sport
okupio brojne poznate

 

Poznati hrvatski brend, Shoetique proslavio je svoj peti rođendan uz face iz svijeta nogometa. Na jednom mjestu okupili se neki od najboljih hrvatskih nogometaša i mnoge poznate osobe. Posebni gost iz Nizozemske bio je Ferenca Van Den Vliesa- globalni direktor brenda Cruyff koji nosi ime prema utemeljitelju football luxea i nogometnoj ikoni Johannu Cruyffu.

Shoetique okupio brojne poznate na proslavi rođendana

Domagoj Livaković, Helena Matić, Tea Slavica i Bruno Petković

Pozivu na proslavu pete godišnjice odazvali su se i Dario Šimić, Dominik Livaković, Nikola Moro, Joško Jeličić, Dani Olmo, Izet i Lejla Hajrović, Saša Sušec, Tatjana Jurić, Marko Kutlić, Hana Hadžiavdagić, Dean Pelić te brojni drugi.

Hana Hadžiavdagić

Samo za ovu prigodu, gosti su imali priliku razgledati i neke od jedinstvenih nogometnih suvenira koji su se skupljali i čuvali već dulje vrijeme, a pravi su dokaz strasti prema nogometu.

Jedan od najvrjednijih suvenira je replika originalnog modela Cruyff kopački u kojem je igrala jedna od najvećih zvijezdi svjetskog nogometa. Ponos zbirke su i L’Ascolana kopačke u kojima je talijanska nogometna reprezentacija nastupala davne 1962. godine, a nosila su ih redom vodeća imena nogometa, poput Gigi Rive, Sandra Mazzole te Dina Zoffa.

Hrvatski brend: luksuz i sport

Izet i Lejla Hajrović

Brend Shoetique nastao je prije pet godina iz ljubavi i strasti prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. Nitko nije ni mogao naslutiti kako će u samo pet godina postati „najnogometnija“ multibrend trgovina u Hrvatskoj te jedini brend koji u ponudi ima off-court modne kombinacije kultnih sportskih brendova poput

Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Meercer Amsterdam i Off The Pitch. Upravo nove proljetne kolekcije tih brandova bile su pozivnica gostima da razgledaju te isprobaju nove elegantne sportske trendove u odijevanju.

U Shoetiqueu s najvećim ponosom ističu višegodišnju suradnju s nizozemski brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Tatjana Jurić

Izet i Lejla Hajrović

Joško Jeličić

Tatjana Jurić

Željka Stanković

Tatjana Jurić i Dean Pelić

Nikola Moro, Dani Olmo i Izet Hajrović

Saša Sušec i Joško Jeličić

Izet i Lejla Hajrović

Izet Hajrović

Hana Hadžiavdagić

Ferenc Van den Vlies i Tatjana Jurić

Dean Pelić

Dario Šimić sa sinom

Dani Olmo i Izet Hajrović

Bruno Petković i Tea Slavica

Bruno Petković i Domagoj Livaković

Brian Leons

Saša Sušec i Joško Jeličić

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori