Proljetno Max Factor druženje privuklo je brojne Hrvatice

Proljetno Max Factor druženje
privuklo je brojne Hrvatice

Ivana Miseric, Marijana Batinic, Bojana Gregoric Vejzovic

Ivana Mišerić, Marijana Batinić, Bojana Gregorić Vejzović

Popularno zagrebačko okupljalište Velvet Cafe jučer je nakratko pretvoreno u pravu malu beauty oazu. Naime, upravo ovdje, poznati kozmetički brend Max Factor odlučio je proslaviti uspješnu kampanju My Factor by Max Factor, zajedno sa svojim ambasadoricama, zaštitnim licima spomenute kampanje, beauty i lifestyle urednicima, beauty blogericama i brojnim drugim uzvanicima.

Kampanja My Factor by Max Factor, globalna je kampanja pokrenuta s ciljem mijenjanja pojma ljepote, odnosno poimanja kako prava ljepota leži upravo u posebnostima pojedinca. Kao ambasadorice hrvatske My Factor by Max Factor kampanje izabrane su glumica Bojana Gregorić Vejzović, voditeljice Marijana Batinić, Ivana Mišerić i Ecija Ivušić te vizažistica Marina Mamić.

Max Factor (1) Max Factor (2) Max Factor (3)

Svaka od njih odabrala je svoj faktor, jedinstvenu posebnost na sebi koju voli, ističe i s ponosom pokazuje svijetu. Osim o stvarnoj ljepoti, dame su razgovarale i o Max Factor svevremenskim klasicima, kao i o sjajnim beauty novitetima, koji su samo za ovu priliku bili izloženi i predstavljeni u sklopu druženja.

Uzvanici su uživali u opuštenoj atmosferi Velvet Cafe-a, ukusnim zalogajčićima i prekrasnom sunčanom danu, koji su na najbolji mogući način upotpunili ovo lijepo proljetno beauty druženje.

Marijana Batinic

Marijana Batinić

Bojana Gregoric Vejzovic

Bojana Gregorić Vejzović

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Lorena Nosic

Lorena Nosić

Paula Sikiric

Paula Sikirić

Rita Rumora

Rita Rumora

Ivana Blazoti Mijoc

Ivana Blažoti Mijoč

Masa Zibar

Maša Zibar

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori