Zagrebačka džamija sinoć je zasjala u zlatnom ruhu

Zagrebačka džamija sinoć je
zasjala u zlatnom ruhu

Zagreb je sinoć bio domaćin večeri otmjenosti i luksuza, ali i neupitne ležernosti i chica! Unleash Your Gold – kao glavna tematika, provlačila se kroz ovu ekskluzivnu večer. Jedan od razloga zašto su se brojni poznati okupili bilo je i novo suvremeno piće. Na predstavljanje najnoviji člana Chivas obitelji u centru grada odazvala su se brojna poznata lica, kao i ljubitelji najpoznatijeg premium viskija na svijetu. Zagrebačko elegantno predstavljanje novog blenda privuklo je veliki interes ljubitelja ovog svjetski iznimno popularnog pića. Predstavljanje su uveličali brojni poznati Hrvati, poput Marka Tolje, Joška Lokasa, Tomo in der Mühlena, Mije Kovačić, Katarine Baba, Igora Barberića.. U nastavku doznajte tko se sve zabavljao i kakva je atmosfera vladala u centru Zagreba.

Plesači na svili, poznato piće i brojni poznati

Igor Barberić

Poznate su zabavljali plesači na svili, dobra glazba, popularno piće koje se posluživalo samostalno ili pak kao dio sjajnih koktela. Između ostaloga, posjetitelji su uživali i u vrhunskim zalogajima, osmišljenim posebno za ovu priliku, kao i odličnom glazbenom sastavu Mangroove, koji je svojim ritmičnim melodijama i vibracijama uveo posjetitelje u ovu spektakularnu večer.

Mia Kovačić

Performans akrobatskih plesača na svili ostavio je sve bez daha, a atmosferu su dodatno zapalili izvrsni Nikola Marjanović i Danijela Večerinović, s pratećim bendom i plesačicama. Poznato piće pravi je dokaz kako ozbiljan, ali veoma moderan viski nipošto ne treba uživati u ozbiljnom okruženju, stoga je kao idealno mjesto njegovog predstavljanja poslužio neobičan i originalan interijer novog preuređenog Meštrovićevog paviljona – Zagrepčanima poznatog i kao Džamija.

Jelena Kapa i Joško Lokas

Tomislav Car

Tomislav i Maja Gugo

Katarina Baban

Davorin Stetner

Marko Tolja

Danijela Večerinović

Davor Butković

Tomo i Miriam in der Mühlen

 

Foto: Petar Santini

Učitati još
Zatvori