Predstavljena nova kolekcija IZIPIZI naočala

Predstavljena nova kolekcija
IZIPIZI naočala

Petra Kurtela

Jučerašnje popodne bilo je ispunjeno dobrom zabavom i veselim bojama na predstavljanju nove kolekcije IZIPIZI naočala za sezonu proljeće/ ljeto 2018. U ugodnom druženju uz osvježavajuća ljetna pića i voćne deserte u njihovom POP UP dućanu u Dežmanovoj ulici, uživale su brojne poznate osobe poput Ive Leko, Marijane Batinić, Nataše Janjić, Petre Kurtele, Tihane Harapin Zalepugin, Nine Mie Čikeš i brojnih drugih.

Nataša Janjić

Nove boje i novi modeli IZIPIZI naočala

Osim već postojećih modela naočala, u ljetnoj kolekciji ovog francuskog brenda možete pronaći i nove modele #G i #F. #G model sunčanih naočala je okrugao i moderan poput modne ikone, dok #F model sklopivih naočala od ove godine možete pronaći i u sunčanoj kolekciji.

Osim novih modela, IZIPIZI nas je odlučio razveseliti i novim bojama koje dolaze u limitiranom izdanju: grey marble, rose granit, slate blue, white clay, light tortoise & lemonade.

Marijana Batinić

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Ljeto nam je pred vratima, a ako ste u potrazi za novim sunčanim naočalama, svojim novim modelima i ljetnim bojama, IZIPIZI naočale zasigurno će zadovoljiti vaše potrebe i savršeno se uklopiti u vaše ljetne kombinacije. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Iva Šarić Leko

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Ivana Ergić

Ivana Ergić

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Kristina Bangoura

Kristina Bangoura

Mia Matić

Mia Matić

Rita Rumora i Nika Matić

Rita Rumora i Nika Matić

Učitati još
Zatvori