Poznati na predstavljanju nove Max Mara kolekcije

Poznati na predstavljanju nove
Max Mara kolekcije

Vanda Winter i Judita Franković

Vanda Winter i Judita Franković

Talijanska modna kuća Max Mara prošli je tjedan u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba otkrila viziju predstojećega modnog proljeća i ljeta. Nadahnuta ljetom u gradu, najnovija kolekcija oduševila je hrvatske zaljubljenice u modu, a sinoć je predstavljena u pravom malom gradskom vrtu koji je samo za ovu priliku postavljen u Max Mara storeu. Brojne posjetiteljice imale su tako priliku uživati u gradskom proljetnom druženju, prošetati kroz novu kolekciju, a upravo kao nakon šetnje gradskim vrtovima, kući su ponijele prekrasne proljetne bukete koje su same priredile u okviru Max Marine ‘cvjetne radionice’.

Alma i Amar Bukvić

Alma i Amar Bukvić

Max Mara Cvjetni vrt u centru Zagreba

Max Marina kolekcija proljeće/ljeto 2018. donosi odmjerenu garderobu za hedonističke stanovnice urbanog teritorija. Precizni krojevi koji utjelovljuju svu vještinu talijanskog modnog majstorstva ove sezone dolaze u bijeloj, crnoj i sivoj boji, a veliki povratak doživljava i boja pijeska. Ponegdje su izvedeni u organzi te kroz prozirne slojeve otkrivaju unutarnju konstrukciju. Motiv povijesnog Max Mara logotipa pojavljuje se izvezen tehnikom ton na ton na balonerima ili je otisnut na kožnoj jakni. Printovi nadahnuti bujanjem prirode u gradu te svijetlo ljubičasta boja sljezovog cvijeta postaju must sezone, dok nježne naznake boje, svježe poput večernje rose, upotpunjuju paletu.

Mirna Medaković Stepinac i vlasnice Max Mare Sanja Palić i Marina Mazarekić

Mirna Medaković Stepinac i vlasnice Max Mare Sanja Palić i Marina Mazarekić

Baloner se pretvara u mantil od lana, a lagani se kaputi muškog koja i jeans jaknice kombiniraju s boy-cut trapericama. Za dramatičan dojam tu su suknje do gležnja, kiltovi od lanene gaze ili svilenog žoržeta s otvorenim plisséima koji se zavodljivo pomiču.

Mekane oversize torbe i clutchevi u svim uzorcima i printevima kolekcije zaokružuju look. Novi model naočala Iris postaje nezaobilazan za potpuno uživanje u blagodatima ljeta u gradu.

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Brojni poznati razgledali novu kolekciju

Max Marinim gradskim vrtom sinoć su prošetale brojne osobe iz poslovnog i javnog života; glumice Mirna Medaković Stepinac, Judita Franković, Renata Sabljak, Kristina Krepela i Ines Bojanić, arhitektica Vedrana Ergić, dermatologinja Ivana Nola, poduzetnica Iris Androšević Pinjuh, Olja Vori, Hana Hadžiavdagić, Marija Bišćan te mnogi drugi. Za romantičnu proljetnu atmosferu pobrinuo se DJ Alen Balen sa zagrebačkog radija Yammat FM koji je ovo proljetno gradsko druženje začinio prepoznatljivim notama talijanskih canzona.

Ivana Nola

Ivana Nola

Renata Sabljak

Renata Sabljak

max-mara-3

max mara 1

max-mara-2

Učitati još
Zatvori