Poznate ambasadorice predstavile novu Max&Co kolekciju u oblacima

Poznate ambasadorice predstavile novu
Max&Co kolekciju u oblacima

Max&Co-21

Prekjučer je u zagrebačkoj Teslinoj ulici u veseloj atmosferi i dobroj energiji proslavljen dolazak pravog proljeća i sunčanog vremena te je predstavljena nova, proljetna Max&Co kolekcija. Pod geslom “Sky is the limit” koji je ujedno i naziv kolekcije koja slavi žene i poručuje im kako im je samo nebo granica.

Max&Co kolekcija “Sky is the limit”

Proljetna kolekcija je podijeljena u 4 dijela, odnosno četiri stila koji su razvrstani pod tipove i modne osobnosti: “dreamer”, “party girl”, “city girl” i “free spirit”. Svaki od ova četiri tipa predstavlja jedan modni stil tipičan za Max&Co u kojem mix&match tehnikom kreiranja lookova i odjevnih komada dobivamo jedinstvene modne kombinacije.

Ana Bacinger, Jelena Veljača, Petra Kurtela i Ana Radišić

Ana Bacinger, Jelena Veljača, Petra Kurtela i Ana Radišić

Ova četiri stila predstavile su četiri ambasadorice odabrane prema svojim modnim osobnostima, tako je Petra Kurtela zasjala u ulozi sanjive “dreamer” djevojke u dijelu kolekcije u kojem prevladavaju bijela i žuta boja, lagani uzorci, ali i klasična crna i crvena. Nježni cvijetni print i romatika te ženstveni detalji glavne su odlike ove mini kolekcije.

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Slobodni modni duh, odnosno “free spirit” nesputani dio kolekcije predstavila je Jelena Veljača koja je zasjala u prekrasnom cvijetnom kombinezonu uzorka inspiriranog 70-im godina s kojim ne možete proći nezamijećeno. Free spirit dio kolekcije sastoji se od odvažnih i uočljivih komada jačih i žestokih uzoraka gdje je kombinezon zvijezda kolekcije, a prevladavaju plava i roza boja.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

“Party girl” predstavljala je Ana Radišić koja je zasjala u haljini koja je sve ostavila bez daha. Party girl dio kolekcije namijenjen je za odvažne koji se ne boje boja. U ovom dijelu kolekcije naglasak je na ženstvenim linijama, a zvijezda je haljina srednje dužine.

Ana Radišić

Ana Radišić

Ana Bacinger utjelovila je gradsku djevojku, “city girl” dio kolekcije preplavljen je jeansom, plavim i bijelim kombinacijima, kratkim suknjama, košuljicama, bodijima, odijelima. Zvijezda dijela kolekcije haljina plavo-bijelog životnjskog uzorka.

Ana Bacinger

Ana Bacinger

Inače, u modnom smislu MAX&Co. predstavlja brand u kojem ne postoje ograničenja pa je stoga “Sky is the limit” slogan koji ga savršeno opisuje.

U ugodnom popodnevnom druženju uz Meet Mia kolačiće, kokice, šećernu vatu, balone u obliku oblaka i prekrasno uređenje studija Eventastic uživale su brojne dame iz društvenog i javnog života poput Vanje Horvat, Mirne Zidarić, Jane Fabijanić, Ade Berber, Ljiljane Vinković, Barbare Repe i mnogih drugih.

Suzy Josipović i Vlasta Kotlar

Suzy Josipović i Vlasta Kotlar

Uz Max&Co kolekciju predstavljena je i limitirana Cloud&Co kolekcija nakita inspiriranog oblacima koji se savršeno uklopio i ovu modnu priču i šetnju oblacima.

Max&Co dućan osim u Teslinoj 8 u Zagrebu, nalazi se i u Zadru na adresi Knezova Šubića Bribirskih 18.

Jana Fabijanić

Jana Fabijanić

Suzy Josipović i Vanja Horvat

Suzy Josipović i Vanja Horvat

Barbara Repe

Barbara Repe

 

Sarah i Suzy Josipović

Sarah i Suzy Josipović

Katarina Radnić

Katarina Radnić

Foto: Tomislav Brdjanović

Učitati još
Zatvori