Petar Grašo, Matija Cvek, Nika Turković, Saša Lozar i Lu Jakelić… Glazbeni nastupi uz koje je Journal Xmas party potrajao do dugo u noć

Petar Grašo, Matija Cvek, Nika Turković, Saša Lozar i Lu Jakelić… Glazbeni nastupi uz koje je Journal Xmas party potrajao do dugo u noć

Sinoć je u Narodnom domu na zagrebačkom Gornjem gradu održan još jedan čaroban Journal Xmas party, a okupljeno mnoštvo uživalo je u pravom bogatstvu sadržaja sve do dugo u noć. Kako je izgledala atmosfera, provjeriti ste mogli ovdje, također otkriti tko je sve posjetio sinoćnji Journal party te pogledati kako je izgledao photo point u obliku Journal slova koji je također bio rado posjećena zona na partyju.

Ono što je svakako doprinijelo ukupnom dojmu o Journalovom partyju u stilu zimske bajke, bili su glazbeni nastupi poznatih hrvatskih glazbenika, koji su potrajali do dugo u noć i zbog kojih su naši brojni posjetitelji ‘nabrusili’ svoje plesne cipele i neumorno plesali satima.

Prva je na pozornicu stupila Lu Jakelić, zatim Matija Cvek i Nika Turković, a svoju priliku na stageu da zabavi masu imao je i Saša Lozar koji je svojim hitovima rasplesao okupljeno mnoštvo. Na pozornici nam se onda još jednom pridružio Matija Cvek, koji je izveo duet sa srpskom glazbenom zvijezdom Sarom Jo, na njenoj pjesmi Mili, Mili. Za sami vrhunac bogatog glazbenog programa pobrinuo se Petar Grašo, čiji je nastup potrajao do iza ponoći i izazvao prave ovacije publike.

Još malo atmosfere s glazbenih nastupa pogledajte u nastavku:

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Auto BenussiFerreroLiu JoHP HrvatskaMastercard Zaks.

Zahvala tvrtkama AgrolagunaPernod RicardCoca ColaJanaJamnicaBadelZvona CateringNoxVrtni centar Iris MBMOrbico BeautyPevecmomaxBalon CentarNeva1918.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju goody boxa: AfroditaBiobazaBorotalcoCarlsbergCity Center oneCroataDermalogicaDizajnholikFerreroFlixbusFranckjane iredaleKoferLa Roche-PosayLiu JoL’Oreal LuxeMedikorMirjana MikulecNestleNiveaOrbico Beauty, Promands, Rio MareRox BeautyTim-Dent MiličićTurkish AirlinesVindijaVioletaXexoZaksZvijezda.

ATMOSFERU S JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

TKO JE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY POGLEDAJTE OVDJE.ATMOSFERU S JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

PHOTO POINT NA KOJEM SU SE SVE ZVIJEZDE FOTKALE POGLEDAJTE OVDJE.

LIU JO SNJEŽNU LJULJAČKU NA KOJOJ SU SE FOTKALI UZVANICI POGLEDAJTE OVDJE.

NA JOURNAL XMAS PARTYJU PREDSTAVLJEN JE LAND ROVER DEFENDER.

ZAKS NAKIT KOJI SU UZVANICE NOSILE NA PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

CIJELI MENU S PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

U JOURNAL XMAS GOODY BOX ZAVIRITE OVDJE.

Foto: Sanja Tušek, Dino Šertović

Učitati još
Zatvori