Poznati na otvorenju Elle Fashion Film Festivala

Poznati na otvorenju Elle
Fashion Film Festivala

Elle Fashion Film Festival

Judita Franković

Elle Fashion Film Festival

Ovogodišnji sedmi po redu Festival bio je mjesto za koji se tražila pozivnica više. Otvoren je nagrađivanim filmom o Annie Leibovitz, koji je oduševio gledatelje diljem svijeta. Na koktelu dobrodošlice pojavile su se brojne poznate osobe, među kojima i Judita Franković, Nenad Sovilj, Loredana Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin, Željka Molnar, Ivana Delač Đolo i mnogi drugi.

Ivona Čulo

Ivona Čulo

Kakve filmove vole poznati

Kako je jesen idealno godišnje doma za sve filmoljupce, priupitali smo naše celebove kojim filmovima i serijama vole kratiti vrijeme, te koji je film na njih ostavio poseban dojam. Ivana Delač Đolo priznala je kako se njena ljubav prema filmu rodila još u srednjoškolskim danima: “Još uvijek u svom dnevniku kojeg sam vodila imam nalijepljene kino ulaznice koje sam skupljala i brojila. Nije bilo premijere ili filma kojeg nisam gledala. To prakticiram i danas, ali otkad sam rodila sina sada je malo drugačije. Preko internetskih kanala sa suprugom gledam filmove pa napravimo kokice i uživamo.”

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Joka

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Joka

Glumica Judita Franković pohvalila se kako radi odlične kokice uz komentar: “Idealna filmska večer podrazumijeva kokice, prijatelji uvijek kažu kako pečem odlične kokice. Ne treba mi puno, volim kad mi je toplo i ugodno. U zadnje vrijeme nemam vremena gledati serije i filmove jer trenutačno snimam, ali sam u tim stvarima kao i većina ljudi, kad počnem nešto gledati ne mogu prestati. U zadnje vrijeme ipak više čitam i uz to se osjećam sigurno.”

Nambi Kezić

Nambi Kezić

Festival je otvorio film o Annie Liebovitz

“Već sedmu godinu zaredom imamo izvrsnu selekciju filmova iz svijeta modnih dokumentaraca i mogu s odgovornošću reći da je svaki film podjednako zanimljiv. Festival smo otvorili s filmom o jednoj od najcjenjenijih živućih fotografkinja, Annie Leibovitz, a na rasporedu nas čekaju i film o privatno i profesionalno kontroverznom Robertu Mapplethorpeu, dobit ćemo i detaljan uvid u život jedne od najvažnijih i najglasnijih intelektualki 20. stoljeća u filmu „O Susan Sontag“, a ljubitelje mode posebno će razveseliti film o skandalima u svijetu mode – kojih, na sreću za nas, nikad nije nedostajalo!

Zrinka Ferina i FIlip Riđički

Zrinka Ferina i Filip Riđički

Uz sve to, Fashion Film Festival će posljednjeg dana, u subotu, biti i domaćin polufinalnog kruga natjecanja za neafirmirane mlade dizajnere, Portanova Fashion Incubatora pa će posjetitelji među prvima imati priliku saznati tko je ušao u finale. Dobrodošli su svi ljubitelji mode i oni koji će tek to postati!“ poručila je Nambi Kezić, glavna urednica časopisa Elle.

Josko Tešija i Dajana Pajkić

Josko Tešija i Dajana Pajkić

Elle poziva sve ljubitelje filma i mode da se upute u kino Tuškanac i naredna dva dana uživaju u besplatnim projekcijama filmova. Donosimo raspored emitiranja:

PETAK 15.09.2017.

18.00h – Fashion Scandals

20.00h – Mapplethorpe: Look at the Pictures

SUBOTA 16.09.2017.

18.30h – Annie Leibovitz: Life Through a Lens

20.30h – O Susan Sontag

Klisab

Klisab

Jelena Remetin i Nenad Sovilj

Jelena Remetin i Nenad Sovilj

Foto: Robert Gašpert i Filip Hofer

Učitati još
Zatvori